Vacature Nazorg coördinator nieuwbouw

Nazorg coördinator nieuwbouw in s-Gravenzande

In de nazorg van de nieuwbouw zoekt deze organisatie een collega ter ondersteuning! Binnen deze rol ga je aan slag met de afhandeling van servicemeldingen bij kopers en organisaties, die de eerste maanden in hun nieuwe huis/pand verblijven. Af en toe moet er dan weleens een garantiemelding worden opgelost, en daar ben jij dan voor!

Het betreft een functie met een hoge mate van vrijheid, en dus ook verantwoordelijkheid. Je opereert samen met een collega, waarbij jullie geheel verantwoordelijk zijn voor de service, dus van zowel opname tot administratieve afhandeling. De meeste projecten liggen in de regio Den Haag, dus ver hoef je niet te reizen!Functie:Coördinator nazorg nieuwbouw, NIEUWBOUWNAZORGCOÖRDINATOR
Startdatum:07-06-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:3500 – 5000
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Eminent Groep via t.punt@eminentgroep.nl of 06 - 39 51 50 12. Of bezoek hun website https://www.eminentgroep.nl.

Deel de vacature:

Redactie Westvoornekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de westvoornekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures westvoorne
  2. Nazorg coördinator nieuwbouw Eminent Groep 07-06-2024

Bekijk ook andere vacatures