Vacature Kapper

Kapper in Maassluis

KOM WERKEN BIJ CUTS & COLOURS!

Op zoek naar een baAN Als kapper IN Maassluis?

BEN JIJ GEKNIPT VOOR EEN BAAN ALS HAIRSTYLIST BIJ CUTS & COLOURS?

Als kapper bij Cuts & Colours in Maassluis ben je niet alleen gepassioneerd over het vak, maar heb jij ook als doel om van de salon dé hotspot van het winkelcentrum te maken. Jij weet als geen ander dat Cuts & Colours meer is dan een plek waar geknipt en gekleurd wordt. Mede door jouw passie, talent en inzet is het de plek waar klanten met een lach en vol zelfvertrouwen de deur uitlopen.

Als kapper bij Cuts & Colours Maassluis is je opleiding nooit afgelopen. Als je bij ons begint, volg je eerst een intensieve training op onze Academy. Daar perfectioneer jij je knip- en kleurtechniek. We besteden veel aandacht aan persoonlijke feedback en praktische kennis en vaardigheden. Wanneer je werkzaam bent bij Cuts & Colours, volg je regelmatig bijscholing, training en cursussen. Zo blijf je op de hoogte van de laatste kapperstrends en knip- en kleurtechnieken.

Neem een kijkje bij Cuts & Colours Koningshoek Maassluis:

In de salons van Cuts & Colours Maassluis:

Stellen we de klant centraal

Leveren we hoge kwaliteit tegen een duidelijke, toegankelijke prijs

Zetten we technologie en innovatie in om zo effectief en klantvriendelijk mogelijk te werken

Werken we samen met vaste partners, waaronder Schwarzkopf, Indola, Lavazza.

Spelen we continu in op de wensen en behoeften van de klant.

Werken alleen topstylisten en kleurexperts

Door onze kernwaarden bouwen we aan onze naam en klantenkring en blijft Cuts & Colours groeien.

Waarom werken bij Cuts & Colours Maassluis?

We weten als geen ander dat de kwaliteit van onze salons afhangt van ons personeel. Daarom krijgen onze stylisten de mogelijkheid om zich te ontwikkelen. Wij bieden uitgebreide en gerichte opleidingen, doorlopende training en de ruimte en kansen om door te groeien. Daarnaast werk je bij Cuts & Colours op een toplocatie.

Cuts & Colours Maassluis als Leerbedrijf!

Bij Cuts & Colours kun je er als leerling van uitgaan dat het goed geregeld is. Je ontvangt de stagevergoeding waar je recht op hebt en je krijgt de mogelijk om daarnaast tegen betaling extra te werken. Alle Cuts & Colour salons hebben een professioneel opleider in dienst. Cuts & Colours mag zich dan alleen focussen op knippen en kleuren, in het opleidingstraject leer je wel alles over permanenten en watergolven.

Kijkje achter de schermen:

Wordt Allround Hairdresser bij Cuts & Colours Maassluis

Heb jij niet alleen je schaar, maar het volledige kappersvak 'in je vingers'? Dan ben jij misschien wel Cuts & Colours' next hairstylist.
Bij Cuts & Colours zijn we gepassioneerd over het kappersvak én werken we doelgericht. Hoe? Door onze klanten een unieke ervaring te bieden, tegen een scherpe prijs.
Wij zoeken haarstylisten die naast talentvol zijn, ook goed kunnen communiceren met collega's en onderdeel zijn van de positieve teamgeest. Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers initiatief tonen en oprecht geïnteresseerd zijn in onze klanten.
Ben jij de match made in heaven? Wij bieden je regelmatig trainingen en scholingen aan, zodat jij jezelf altijd blijft uitdagen en je op de hoogte blijft van de nieuwste technieken en trends.

Solliciteer vandaag als kapper bij Cuts & Colours:Functie:kapper
Startdatum:11-06-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Cuts & Colours via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Westvoornekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de westvoornekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures westvoorne
  2. Kapper Cuts & Colours 11-06-2024

Bekijk ook andere vacatures