Vacature Studenten

Studenten in Zwartewaal

Contact

Bezorging

Contact

Bezorging

do 14 mrt, 12:24 Algemeen 1.734 keer gelezen

De Borstelman reinigt met een gepatenteerde borstelstoomtechiek opritten, stoepen, vlonders en terrassen zonder ze te beschadigen. En zonder gebruik van chemicaliën. Het is heel simpel: de borstels en stoom doen het werk. Het enige toe te voegen bestanddeel om een goede werking van de reinigingsproces te realiseren, is water.

Chemicaliën of reinigingsmiddelen worden niet gebruikt. Beplanting rondom een oprit, tuinpad of terras loopt zo nooit schade op. Tevens wordt het milieu niet aangetast op deze manier. De Borstelman garandeert een milieuvriendelijke aanpak, die overal veilig toepasbaar is.

Wij zijn op zoek naar studenten en ZZP'ers die het leuk vinden om bij de mensen of bedrijven de borstel / stoom werkzaamheden uit te voeren. De werkzaamheden zijn van 7.00 tot 16.00 uur of van 17.30 tot 20.30 uur door de weeks. In het weekend van 09.00 tot 16.00 uur. Dus enkele uren per week is ook mogelijk. Afwisselend werk, waarbij je op leuke plekken werkt en met mensen in contact komt.

Interesse stuur een email naar: . Jong en oud, man of vrouw: iedereen is welkom. Vanaf 16 jaar mag je al solliciteren. Ook mannen en vrouwen met een rijbewijs gevraagd!



Functie:studenten
Startdatum:21-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Freelance
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Groot Hellevoet Mediacentrum B.V.;Groot Hellevoet;Brielsnieuwsland;Weekblad Westvoorne;Wee via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Westvoornekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de westvoornekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures westvoorne
  2. Studenten Groot Hellevoet Mediacentrum B.V.;Groot Hellevoet;Brielsnieuwsland;Weekblad Westvoorne;Wee 21-05-2024

Bekijk ook andere vacatures