Vacature Small Group Leaders

Small Group Leaders in Maasland

Doe mee

  • Werken bij OM
  • Vrijwilliger bij OM

30 januari 2024 • Petronella

TeenStreet

FOCUS OP SMALL GROUPS

Bij de oudere generatie is TeenStreet vooral bekend door het internationale kamp in Duitsland. "Maar sinds een paar jaar ligt de focus in de deelnemende landen op small groups. Groepjes met zes tot acht tieners en een small group leader. Zij komen door het jaar heen met regelmaat bij elkaar. Eten samen, doen Bijbelstudies en delen echt hun leven met elkaar", zegt John Maasland, directeur OM Nederland.

TEENSTREET NEDERLAND

Ook hier is TeenStreet een beweging. Geen programma, maar een levenshouding. "Bijbelstudie, contact, lol en ontspanning, relatie, verdieping, het hele jaar door", aldus . "We willen dat tieners gaan uitdelen wat ze van God hebben ontvangen. Zo vaak is geloof alleen maar consumeren. Je voelt Gods liefde, je merkt in je leven dat Hij rechtspreekt. Dat is fijn. Maar we kunnen en mogen dat niet voor onszelf houden, God geeft ons de opdracht om uit te delen. Binnen TeenStreet is dat wat we doen.

"

SMALL GROUP LEADERS GEZOCHT

TeenStreet Nederland wil meer tieners bereiken. Daar willen we bouwen aan meer small groups en daar zoeken we small group leaders nodig. "Een volwassen christen die optrekt met een groepje tieners en echt de tijd en ruimte heeft om er voor hen te zijn", zegt John. vult aan: "Dat mag een jeugdleider zijn met een bestaand groepje uit de kerk, maar ook kan iemand zijn, die echt een passie heeft voor jongeren, tijd en commitment aan ze wil geven en hun taal spreekt."

Iedereen die zich aangesproken voelt, 21 jaar of ouder is en niet alleen op zondag bezig is met het geloof, mag altijd vrijblijvend contact opnemen met via .

Bouw mee aan de TeenStreet beweging in Nederland


Functie:small group leader
Startdatum:05-06-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:Lagere school
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Operatie Mobilisatie via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Westvoornekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de westvoornekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures westvoorne
  2. Small Group Leaders Operatie Mobilisatie 05-06-2024

Bekijk ook andere vacatures