Vacature Junior Planner

Junior Planner in De Lier

Lievaart Expeditie B.V.

  • Storage and Transhipment
  • Container Sales and Rental
  • Truck Sales
  Italiano

 1. Vacature junior planner De Lier

Zoek jij een echte uitdaging en heb je daarbij ook nog een passie voor Italië? Zoek je afwisselend werk, waarbij wij jou intern opleiden qua Italiaanse taal en logistieke vaardigheden, met leuke collega's, in een bedrijf dat zich niet voor niets 'The best way to Italy by road' noemt? Dan is Lievaart Expeditie te De Lier op zoek naar jou!

Junior planner (fulltime)

Wat ga je doen?

Het is ons doel om de bloemen en planten van onze klanten zo vers mogelijk te leveren in Italië. Dit betekent dat wij de bloemen en planten zo snel mogelijk en zonder schade van onze opdrachtgevers in Nederland naar de klant in Italië willen vervoeren. Daarvoor zijn er planners binnen ons bedrijf die de orders invoeren en deze zo efficiënt mogelijk inplannen op de ritten naar Italië, maar ook die alle zaken daarnaast tot in de puntjes verzorgen. Denk daarbij aan de logistieke puzzel binnen Nederland en die van het inplannen van de chauffeurs. En die uitdagende functie is nu beschikbaar.

Functieomschrijving:

Het ophalen van de bloemen en planten in Nederland gebeurt gedurende dagen, in goed overleg met jou. Zo maken we de routes zo efficiënt mogelijk van onze klanten naar onze locaties in De Lier en Aalsmeer. Het werk is voornamelijk geconcentreerd rond onze verschillende opdrachtgevers in omgeving Westland, Bleiswijk en Aalsmeer. Als jij hebt bedacht hoe je dit wilt aanpakken, overleg jij dit met het team in de loods en wordt door hen alles keurig netjes klaargezet voor de docks voor vertrek naar Italië. Vervolgens houd jij je, samen met jouw collega in deze duofunctie, bezig met het bemannen van de ritten en het toewijzen van de juiste vrachtwagens. Als alle vrachtwagens zonder problemen op tijd vertrekken, zijn wij blij en kan jij met een voldaan gevoel naar huis.

Hoe ziet jouw team eruit?

Er heerst een open werksfeer waar samen hard gewerkt wordt. Op onze locaties in De Lier en Aalsmeer hebben wij een dynamisch team in de loods en op de planning houdt men van proactieve mensen die meedenken en veranderingen duidelijk communiceren, om zo samen naar een oplossing zoeken. Dit alles, zodat de buitenlandchauffeurs direct, zonder problemen en zo vroeg mogelijk, kunnen starten met de rit. Onze klanten in Italië vertrouwen er namelijk op dat wij de bloemen en planten zo snel mogelijk en in goede conditie bij hen afleveren.

Wat neem jij mee?

 • Je hebt veel energie, je bent leergierig en je wilt de uitdaging aangaan;
 • Je bent communicatief sterk;
 • Je spreekt de Nederlandse taal (Italiaans gaan we je leren!)).

Wat kun je van ons verwachten?

 • Je krijgt een uitdagende functie in een omgeving vol actie en dynamiek;
 • Een contract voor bepaalde tijd met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Wij bieden een keurig salaris en arbeidsvoorwaarden;
 • Een fijne werkplek in een informele werksfeer;
 • Grote logistieke kennis bij alle collega's waar je altijd op kunt terugvallen en door wie je in deze functie wordt begeleid;
 • Persoonlijke ontwikkeling staat bij ons hoog in het vaandel, zo ook het leren van de Italiaanse taal;
 • Gezellige werkbezoeken en etentjes in Italië of Nederland met onze collega's en klanten.

Welkom bij Lievaart Expeditie!

Lievaart Expeditie is al meer dan 25 jaar dé specialist op het gebied van transport van planten en bloemen naar Italië. Wij werken voor exporteurs, importeurs en retailers die planten en bloemen als groeimarkt zien. Wij zijn er trots op de erkenning voor onze professionaliteit die wij van onze klanten krijgen. Met een uniek & uitgekiend logistiek proces zijn wij in staat om als snelste producten in topconditie op de gewenste locatie te krijgen. Wij zorgen ervoor dat onze klanten hun beloftes altijd kunnen waarmaken. Indien gewenst verzorgen wij tevens de op- & overslag van de goederen. Met de nieuwste innovaties blijven wij koploper in onze markt. Onze medewerkers realiseren zich dat iedere bloem of plant voor iemand een cadeau is en handelen daarnaar.

Durf jij de uitdaging aan? Wil je graag werken bij een bedrijf met internationale contacten en Hollandse nuchterheid? Dan zijn jij en Lievaart de perfecte match!

Kom je kennismaken?

Kun je niet wachten om bij ons aan de slag te gaan, stuur dan je sollicitatie naar: . Heb je vragen over de functie, dan kun je die stellen aan Tonelli , bereikbaar op .

Lievaart Expeditie takes care of transporting your flowers, plants, vegetables, fruit and other goods to and from Italy. We do this rapidly, on schedule and in a reliable manner.Functie:planner
Startdatum:11-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Lievaart Expeditie via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Westvoornekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de westvoornekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures westvoorne
 2. Junior Planner Lievaart Expeditie 11-05-2024

Bekijk ook andere vacatures