Vacature Installatiemonteur W

Installatiemonteur W in Middelharnis

Ben je op zoek naar een uitdagende baan waarbij je jouw passie voor het creëren van een comfortabel woon- en werkklimaat kunt inzetten? Dan is deze vacature als installatiemonteur iets voor jou! Als installatiemonteur speel je een cruciale rol in het installeren van diverse werktuigbouwkundige (deel)installaties. Of het nu gaat om het plaatsen van warmtepompen of het configureren van geavanceerde gebouwbeheersystemen, geen dag is hetzelfde!

Wat houdt deze rol in?

  • Installeren van diverse werktuigbouwkundige (deel)installaties om een comfortabel woon- en werkklimaat te realiseren;
  • Zorgvuldig bijhouden van revisietekeningen en andere documentatie om klanten en collega's op de hoogte te houden van de voortgang van het project;
  • Efficiënt plannen van werkzaamheden in nauw overleg met de klant en het projectteam;
  • Verantwoordelijk voor het bestellen van materialen die nodig zijn voor verschillende projecten;
  • Begeleiden van leerling-monteurs om hun vaardigheden en kennis te ontwikkelen.

Als gedreven installatiemonteur krijg je de kans om je volledig te storten op uiteenlopende projecten en jouw expertise te delen met collega's en leerlingen. Klinkt dit als de uitdaging waar je naar op zoek bent? Solliciteer dan nu!Functie:Installatietechniek, Installatietechnicus
Startdatum:11-06-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2500 – 3500
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Eminent Groep via j.schroevers@eminentgroep.nl of 06 - 81 92 45 99. Of bezoek hun website https://www.eminentgroep.nl.

Deel de vacature:

Redactie Westvoornekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de westvoornekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures westvoorne
  2. Installatiemonteur W Eminent Groep 11-06-2024

Bekijk ook andere vacatures