Vacature Climate Design Engineer

Climate Design Engineer in Hoek van Holland

Bom Group

Climate Design Engineer

Wij zijn op zoek naar een

"Climate Design Engineer

""

(32 - 40 uur per week)

Wat ga je doen?

Ben jij een gedreven en zelfstandige teamspeler? Heb je een passie voor techniek en ben je klaar om je tanden te zetten in uitdagende calculatieprojecten binnen de glastuinbouw? Dan is deze rol als Climate Design Engineer bij Bom Group iets voor jou!

Onze passie voor innovatie en duurzaamheid drijft ons om geavanceerde klimaatoplossingen te leveren aan klanten wereldwijd, waardoor gewassen gedijen in een optimale omgeving. Onze glastuinbouwprojecten worden gekenmerkt door slimme ontwerpen, praktische benadering en goede afstemming tussen diversen disciplines. Als Climate Design Engineer maak je het ontwerp gebaseerd op de specifieke wensen van de klant, je calculeert de optimale parameters voor de teelt, maak je plattegronden en schetsen in 2D en indien nodig in 3D én voorzie je de afdeling sales van heldere offerteteksten.

Wie ben jij?

Wij zoeken een collega die van aanpakken houdt en gestructureerd werkt. Iemand die het leuk vindt om onderdeel te zijn van een gezellig team van collega's die altijd voor elkaar klaar staan. Je houdt van open, eerlijke en directe communicatie en bent bestand tegen de nodige druk. Daarnaast werk je accuraat en nauwkeurig en ben je in staat jezelf te controleren, heb je een drive om fouten te minimaliseren en streef je altijd naar verbetering. Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal en een redelijk niveau van technisch Duits. Je hebt affiniteit met luchtbehandeling (koeling- en klimaatbeheersing) of bent bereid je hierin te verdiepen.

Uiteraard is het voor ons team erg fijn als je jarenlange ervaring hebt opgedaan bij een ander installatiebedrijf, maar als je net afgestudeerd bent en een MBO niveau 4 of HBO diploma op zak hebt, leren wij jou graag de kneepjes van het vak om een zelfstandige Climate Design Engineer te worden.

Wat krijg je van ons?

- Een gezellig en gepassioneerd team in een no-nonsense cultuur om samen hard mee te werken en hard mee te lachen;

- Veel vrijheid om je taken op jouw manier aan te pakken en de beslissingen te nemen die jij nodig acht;

- Een uitdagende functie met toekomstperspectief;

- Een marktconform salaris, afhankelijk van de kennis en ervaring die je meebrengt welke wordt verhoogd volgens de verhogingen vanuit de CAO Metaal en Techniek;

- Een pensioenregeling waarbij de werkgever ca. 2/3e van de premie betaald (volgens de CAO Metaal en Techniek);

- 8% Vakantiegeld en 25 vrije dagen per jaar o.b.v. een 40-urige werkweek;

- Kilometervergoeding bij meer dan 10 km afstand tot kantoor van € 0,23 per kilometer;

- De mogelijkheid om thuis te kunnen werken indien de thuissituatie daarom vraagt;

- Dagelijks vers fruit en maandelijks een gezonde lunch met collega's;

- Wekelijkse bootcampsessies bij de plaatselijke sportschool en georganiseerde strand- en boswandelingen;

- Een gezellige vrijdagmiddagborrel en meerdere keren per jaar uitjes met het team, partner of het hele gezin.

Bij wat voor een soort bedrijf ga je werken?

Bom Group is één van de meest innovatieve kassenbouw constructie bedrijven in de moderne glastuinbouw met meer dan 50 jaar aan ervaring en een ruim portfolio met wereldwijde spreiding en gerealiseerde projecten in elke klimaatzone. Bom Group is opgericht in 1966 en heeft door de jaren heen tal van baanbrekende innovaties geïntroduceerd die huidig nog steeds als 'de standaard' worden gezien in onze sector. Bom Group heeft in-huis ontwerp en productie van kas, scherm- en verwarmingssystemen. Onze drie disciplines; kas, scherm- en verwarmingssystemen zijn door de jaren heen sterk met elkaar verweven wat ons een vooraanstaand turnkey partner maakt. Bom Group biedt kwaliteit, flexibiliteit, service en verbondenheid van begin tot aan het bittere eind.

Teamgeest, openheid, meedenken en inbreng hebben: het zijn allemaal zaken die in de bedrijfscultuur van ons bedrijf verankerd zijn. De organisatie is plat, de lijnen kort wat het mogelijk maakt snel te schakelen. De organisatie ontwikkelt zich als internationale projectorganisatie en heeft momenteel een team van 45 medewerkers. Je aanstaande collega's werken graag bij Bom Group vanwege het kwaliteitsniveau, de gerichtheid op vernieuwing, de leiding die zelf hard meewerkt en de slagkracht van het bedrijf.

Hoe kan je bij ons aan de slag gaan?

Is je interesse door deze vacature gewekt? Stuur dan een mail naar t.a.v. () met daarin jouw cv en motivatie waarom jij aan wil sluiten bij ons gezellige team. Mocht je cv aansluiten bij ons profiel én we zijn enthousiast geworden door jouw motivatie, dan word je uitgenodigd voor een gesprek om kennis met elkaar te maken.Functie:climate design engineer
Startdatum:11-06-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Bom Group Projects via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Westvoornekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de westvoornekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures westvoorne
  2. Climate Design Engineer Bom Group Projects 11-06-2024

Bekijk ook andere vacatures