Vacature Werkvoorbereider E/i

Werkvoorbereider E/i in Hellevoetsluis

Industrial Project Management

Werkvoorbereider E/I

Als werkvoorbereider E&I ben je verantwoordelijk voor het bewaken van de technische prestaties van alle onderhoudsactiviteiten met in achtneming van de veiligheid, gezondheid en milieuregels. Je zorgt voor een gedegen planning van de onderhoudswerkzaamheden zodat equipement altijd in optimale conditie is.

Naast dat je de onderhoudswerkzaamheden voorbereidt, ben je tevens de technische vraagbaak voor de medewerkers en verzorg je de benodigde rapportages. Tevens zorg je voor de onshore reparaties en modifications. Kortom een uitdagende functie met veel afwisseling in een dynamische branche.

Functie-eisen Voor deze functie zijn wij op zoek naar een collega met een MBO/HBO-opleiding, richting E&I. Je bent secuur en een teamplayer en hebt veiligheid hoog in het vaandel staan. Daarnaast heb je een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal en heb je ervaring met gangbare softwaresystemen.Functie:werkvoorbereider e/i
Startdatum:09-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Site Consultants via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Westvoornekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de westvoornekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures westvoorne
  2. Werkvoorbereider E/i Site Consultants 09-05-2024

Bekijk ook andere vacatures