Vacature Commissieleden

Commissieleden in s-Gravenzande

Vacature's

Iedereen die het wel en wee van onze vereniging ter harte gaat weet dat we naarstig op zoek zijn naar een aantal vrijwilligers die zich willen inzetten voor de club. Hieronder volgt een opsomming van de functies die vacant zijn (of dat binnenkort worden) met een globale taakomschrijving.

Bestuursleden

 • Algemeen
  Als algemeen bestuurslid neem je deel aan de bestuursvergaderingen, wordt je verantwoordelijk voor één of meerdere commissie, waarbij jij het contactpersoon bent vanuit het bestuur naar de commissie en werk je gezamenlijk met de medebestuurders aan de uitvoering van het beleidsplan.

Commissieleden

 • Sponsorcommissie (i.o.)
  Vanuit het bestuur is er een concept sponsorplan opgesteld, waarvoor er nu gezocht wordt naar enthousiaste leden die zich bij de formalisering en uitvoering hiervan willen inzetten. De commissie dient nog volledig invulling te krijgen. Ben jij een van de maximaal drie personen die wij hiervoor zoeken?
 • Toercommissie (i.o.)
  Vanuit het bestuur dient er nauw overleg te zijn met de toercommissie. We zoeken naar enthousiaste leden die zich bij de uitvoering hiervoor willen inzetten.

FietsTourClub Westland

Welkom op de website van FietsTourClub Westland, de toerclub van het Westland.

Functie:commissieleden
Startdatum:21-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:Lagere school
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met FietsTourClub Westland via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Westvoornekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de westvoornekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures westvoorne
 2. Commissieleden FietsTourClub Westland 21-05-2024

Bekijk ook andere vacatures