Vacature Medewerker Schoonmaak

Medewerker Schoonmaak in Rozenburg Nh

Spijkenisse Medisch Centrum

    • Rechten en plichten
      • Huisregels
  • Over SMC
    • Bestuur

Niet vereist | Ondersteunende diensten | SMC

Ben jij een schoon, opgeruimd persoon en wil jij je talenten inzetten om anderen te helpen?
Dat komt goed uit! Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega die onze ruimtes in Spijkenisse Medisch Centrum graag netjes, opgeruimd, hygiënisch en écht schoon houdt. Ben jij de persoon die wij zoeken? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen?
Als medewerker schoonmaak bij Spijkenisse Medisch Centrum zorg je voor schone en hygiënische ruimtes, essentieel voor de gezondheid van onze patiënten en medewerkers. Je onderhoudt verschillende ruimtes en desinfecteert deze bij calamiteiten.

Wij zoeken een nieuwe collega voor vervanging bij verlof of ziekte en die beschikbaar is tijdens de zomervakantieperiode. Je werkt van maandag tot en met vrijdag van 17:00 tot 21:00 uur.

Wat krijg je van ons?

- Jij wordt onze nieuwe collega voor in ieder geval één jaar; klikt het in dit jaar? Dan bieden we je opvolgend graag een vaste aanstelling bij onze organisatie. - Een maandsalaris, conform functiegroep 15 van de cao ziekenhuizen, en alle overige arbeidsvoorwaarden zoals die staan in de CAO Ziekenhuizen. Extra leuk: in juni 2024 stijgen de lonen in de CAO Ziekenhuizen met 5%. - Extra arbeidsvoorwaarden speciaal voor onze collega's: - Collectieve zorgverzekering - Hoge korting op fiets, tablet, telefoon en/of laptop - Korting op de sportschool - Gratis trainingen van GoodHabitz - Wekelijks vers fruit voor al onze collega's

Wat neem je mee?

- Je spreekt en begrijpt de Nederlandse taal. - Je hebt affiniteit met schoonmaakonderhoud en gevoel voor hygiëne. - Je hebt kennis van vloeronderhoud - Je hebt een gastvrije en cliëntgerichte houding. - Je hebt een flexibele instelling.

Samen zijn we SMC
Spijkenisse Medisch Centrum is een bijzonder ziekenhuis. Als klein ziekenhuis kennen we elkaar en weten we elkaar snel te vinden. We zíjn en voelen ons samen Spijkenisse Medisch Centrum.

Van maandag t/m vrijdag kunnen patiënten bij ons terecht voor laag complexe medisch specialistische basiszorg. We bieden planbare operaties, behandelingen en ingrepen voor meer dan 20 specialismen. Al onze medisch specialisten werken bij ons maar óók in het Maasstad Ziekenhuis of Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis. Als een patiënt met spoed zorg nodig heeft dan kan diegene terecht op het Spoedplein Spijkenisse. Het spoedplein is 7 dagen per week open van 07.00 - 22.00 uur. Op het Spoedplein werkt de spoedpoli van het ziekenhuis samen met de huisartsenpost. Op deze manier zorgen we samen voor de juiste zorg op de juiste plaats.

Hoe word jij onze nieuwe collega?

1. Jij bent enthousiast over de vacature en solliciteert voor deze functie;
2. We laten je zo snel mogelijk weten of wij jou uitnodigen voor een gesprek;
3. Yes! We gaan we in gesprek. We maken kennis met elkaar en als we beiden enthousiast zijn, kan een tweede gesprek worden gepland of organiseren we een meeloopmoment. In een aantal gevallen volgt na één gesprek al de vervolgstap;
4. Zien we samen de toekomst binnen SMC? Dan word je uitgenodigd voor een arbeidsvoorwaardengesprek. Ten behoeve van jouw indiensttreding lever je diverse documenten aan zoals diploma's of BIG registratie en vragen wij een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG);
5. Werk je veel met patiënten, dan vragen wij bepaalde vaccinaties, welke gerelateerd aan de functie een verplicht karakter hebben. Dit doen we om te voorkomen dat onze collega's bij het uitoefenen van hun beroep een infectie oplopen en/ of andere medewerkers of patiënten besmetten .
6. Gefeliciteerd !


Neem dan contact op met Mariëtte Bouman, , via: . Zij beantwoordt je vragen graag! We ontvangen je reactie graag vóór 15 juni.Functie:medewerker schoonmaak
Startdatum:25-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Spijkenisse Medisch Centrum via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Westvoornekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de westvoornekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures westvoorne
  2. Medewerker Schoonmaak Spijkenisse Medisch Centrum 25-05-2024

Bekijk ook andere vacatures