Vacature Energieke planner (16 – 24 uur) gezocht!

Energieke planner (16 – 24 uur) gezocht! in Stellendam

De kraamperiode is een bijzondere tijd voor het gezin. Je vervult een cruciale rol en bent dé schakel tussen cliënt en onze kraamverzorgenden. Klantgerichtheid en bouwen aan een goede relatie met onze kraamverzorgenden vinden wij daarin erg belangrijk. Jouw functie bestaat uit het inplannen van onze professionele kraamverzorgenden. Als Planner sta jij aan de basis om deze bijzondere tijd letterlijk in goede handen achter te laten. Voel jij je verantwoordelijk voor een goede planning, zodat de kraamtijd van een pasgeboren gezin vlekkeloos verloopt? Dan zijn wij op zoek naar jou!

De vacature is voor 16 – 24 uur per week, waarbij werktijden in onderling overleg worden bepaald. Onze Afdeling Planning werkt 7 dagen per week in een wisselend rooster vanaf ons kantoor te Stellendam. Dat betekent dat je soms ook beschikbaar moet zijn in weekenden. Ook heb je regelmatig bereikbaarheidsdienst in de avond- of nachturen.

Jouw uitdaging

 • Je neemt directe zorgaanvragen in behandeling en wijst deze toe aan individuele kraamverzorgenden. Hierbij houd je rekening met tal van aspecten, waaronder afspraken of specifieke omstandigheden van de cliënt, reisafstand, contractomvang kraamverzorgenden.
 • Je verricht alle werkzaamheden rondom de zorgaanvraag en verzorgt de informatievoorziening voor de collega planners ten behoeve van overdracht of het sluitend maken van de planning.
 • Je maakt in het werk voortdurend correcte afwegingen tussen belangen van cliënten en organisatiebelang.
 • Je denkt actief mee in verbetervoorstellen om kostenbesparend en efficiënt om te gaan rondom de inzet van kraamverzorgenden.

Wat neem je mee?

Ben jij de nieuwe collega die beschikt over onderstaande kennis en competenties:

 • Je kunt goed analyseren, legt eenvoudig dwarsverbanden en werkt gemakkelijk met verschillende systemen.
 • Het werken onder druk geeft je een extra boost, waarbij je geen last hebt van stress in pieksituaties.
 • Je houdt van het nemen van verantwoordelijkheid, bent resultaatgericht en denkt in oplossingen.
 • Klantvriendelijkheid staat bij jou voorop. Je bent je er optimaal van bewust dat het bouwen aan een goede relatie met onze kraamverzorgenden essentieel is voor een goede samenwerking en het te behalen resultaat.
 • Je houdt van een uitdaging en bent oplossingsgericht en flexibel. 
 • Een verklaring omtrent gedrag (VOG).

Wat bieden wij?

Een open en plezierige werkomgeving bij een ambitieuze organisatie die staat voor haar cliënten en medewerkers. Wij werken conform de CAO Kraamzorg. De functie van Planner is ingeschaald in functiegroep 45. Inschaling is afhankelijk van leeftijd en werkervaring. Wij bieden ruimte en verantwoordelijkheid in een klein team dat de lat hoog legt.

Heb je inhoudelijke vragen over de functie, neem dan contact op met Thirza Bos (Teamleider Planning), via telefoonnummer: 0181 – 391450. Zie jij jezelf in bovenstaand profiel, dan kijken wij uit naar jouw reactie.

Een motivatiebrief en cv kun je per mail sturen naar sollicitaties@kraamzorgdeeilanden.nl, maar ook via de button op onze eigen website, www.kraamzorgdeeilanden.nl.Functie:Planner
Startdatum:11-06-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:0 – 0
Uren per week:16 – 24

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Kraamzorg de Eilanden via sollicitaties@kraamzorgdeeilanden.nl of 31181391440. Of bezoek hun website https://kraamzorgdeeilanden.nl/vacature/energieke-planner-16-uur/.

Deel de vacature:

Redactie Westvoornekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de westvoornekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures westvoorne
 2. Energieke planner (16 – 24 uur) gezocht! Kraamzorg de Eilanden 11-06-2024

Bekijk ook andere vacatures