Vacature ZIJ-Instromer

ZIJ-Instromer in Middelharnis

Student

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste student of zij-instromer die graag docent wil worden.

Werk je graag met jongeren? Wil je een bijdrage leveren aan goed en eigentijds onderwijs op een christelijke middelbare school? Als jij bijna klaar bent met je middelbare school of als je een nieuwe uitdaging zoekt als zij-instromer ben je welkom bij ons. Christelijke opleidingsschool (COS) biedt je een lerarenopleiding met de CSG Prins Maurits als thuisbasis. Word docent vanuit de praktijk!

Toelatingseisen

Je kunt een lerarenopleiding bij COS starten als je een diploma havo, vwo of mbo-4 (of gelijkwaardig) hebt. Daarnaast verwachten we dat je van harte kiest voor het christelijk onderwijs.

Opleiden in de School (OidS)

Vanaf het 3e studiejaar kun je als COS-student solliciteren naar een gedeeltelijke, betaalde benoeming als docent.

Zij-instromer

Ben je benieuwd naar de toelatingseisen als zij-instromer? Er zijn mogelijkheden om direct als docent te starten met een al dan niet volledige, betaalde baan. We gaan graag met je in gesprek over een passend aanbod en maatwerktraject. Hiermee geven we jouw deeltijdstudie vorm. Kijk voor meer informatie over COS op www.christelijkeopleidingsschool.nl

Werken op de CSG Prins Maurits

De CSG Prins Maurits is een protestants-christelijke school. Een van de belangrijkste doelen van onze school is dat wij leerlingen willen laten opgroeien tot zelfstandige mensen die verantwoording afleggen van wat ze doen, aan God en aan onze naaste. Ons onderwijs is erop gericht leerlingen te helpen ontwikkelen tot burgers met een vast geloof in God en zorg en aandacht voor de wereld waarin we leven. Elke medewerk(st)er wordt geleid door bewogenheid voor leerlingen en liefde voor zijn/haar vak. Iedereen verbindt deze grondhouding met zijn of haar pedagogisch en didactisch vakmanschap en integreert die in een eigentijds curriculum.

Kosten

Het collegegeld bedraagt het reguliere tarief voor een hbo-opleiding in cursusjaar 2024-2025.


- Erik Olislagers (voorzitter College van Bestuur), tel. of
- (), tel. of


Functie:instromer
Startdatum:30-04-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Christelijke Scholengemeenschap ' Prins Maurits ' via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Westvoornekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de westvoornekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures westvoorne
  2. ZIJ-Instromer Christelijke Scholengemeenschap ‘ Prins Maurits ‘ 30-04-2024

Bekijk ook andere vacatures