Vacature Teamleider Onderbouw

Teamleider Onderbouw in s-Gravenzande

ISW

 • Over ISW
   • Directie

Teamleider Onderbouw Mavo 0,8 - 1,0 fte

ISW Sweelincklaan in 's-Gravenzande; een kleinschalige school in Westland waar aandacht voor de leerling hoog in het vaandel staat.

In verband met het vertrek van een van de leden van de schoolleiding per 1 november 2024 zoeken wij een teamleider die de school en het onderwijs samen met de en twee huidige teamleiders verder ontwikkelt richting de toekomst. Spreekt dit je aan? Lees dan verder en solliciteer!

ISW Sweelincklaan is een school voor mavo en montessori onderbouw mavo/havo/vwo. Ruim 700 leerlingen bezoeken de school, waarvan een derde deel de montessoristroom volgt. Het onderwijs en de ondersteuning daarvan is in handen van medewerkers.

Wij zijn op zoek naar iemand die gericht is op samenwerken en graag inhoudelijk betrokken wil zijn bij de onderwijskundige ontwikkelingen en uitvoering daarvan binnen de gehele school. Als teamleider heb je de dagelijkse leiding over onderbouw mavo. Je maakt deel uit van de schoolleiding waarbij je nauw samenwerkt met de collega teamleiders en de . Je hebt een belangrijke rol in de HR-cyclus. Je voert alle ontwikkelgesprekken met de medewerkers van jouw team en vanuit ISW word je ondersteund door de afdeling HR.

Wat bieden we jou?

Een school waar zowel regulier onderwijs als montessorionderwijs wordt gegeven, waar collega's in samenwerken in de breedste zin tussen alle geledingen van de school en persoonlijke aandacht voor de leerlingen heel belangrijk is. Het team krijgt en neemt de ruimte om tegemoet te komen aan verschillende leerbehoeften. Docenten kiezen bewust voor onze school vanwege de fijne leerlingen en het goede leerklimaat. Oud-leerlingen geven aan dat ze hun eigen kinderen later ook deze fijne school gunnen. ISW is onderdeel van Lucas Onderwijs waar veel ruimte is voor leren en ontwikkelen van medewerkers. Je kunt gebruik maken de eigen Lucas Academie die een gevarieerd en kwalitatief goed scholingsaanbod biedt.

Organisatie

ISW Sweelincklaan is onderdeel van Interconfessionele Scholengroep Westland (ISW), deze scholengroep van 6 scholen maakt weer onderdeel uit van Lucas Onderwijs (47 basisscholen, 7 scholen voor speciaal (basis) onderwijs & expertisecentra en 33 locaties voor voortgezet onderwijs in de regio Haaglanden).

Waar ga je aan werken?

De schoolleiding werkt samen vanuit een gezamenlijk geformuleerde visie aan de verdere ontwikkeling van toekomstgericht, innovatief onderwijs. In het schoolplan 2023-2027 zijn de ambities verwoord die op de kaart staan bij ISW Sweelincklaan. Hierbij is kruisbestuiving en aansluiting tussen het reguliere onderwijs en de montessoristroom belangrijk. Met andere woorden het unieke karakter van de school behouden en vooruitkijken en verder ontwikkelen. Kernwoorden van ISW hierbij zijn: vertrouwen, ontwikkeling, kwaliteit, respect en de leerling centraal.

Jij werkt mee aan de realisatie van de visie van ISW Sweelincklaan waarbij je in staat bent leerlingen voor te bereiden op meer dan het behalen van een diploma. Jij geeft meerwaarde aan het onderwijs op Sweelincklaan zodat leerlingen vaardigheden voor het leven opdoen. Wij willen, naast het verzorgen van een toekomstgericht en samenhangend didactisch repertoire, de leerlingen begeleiden bij het ontwikkelen van hun persoonlijkheid, waaronder de ontwikkeling van een nieuw vak welke afgelopen jaar is gestart in de onderbouw. Hierin zijn ontwikkeldoelen zoals zelfstandigheid, creativiteit, maatschappelijke verantwoordelijkheid en vaardigheden benoemd. Je brengt de school verder door jouw bijdrage aan de mavo-opleiding en hebt daarbij de samenwerking binnen Sweelincklaan en de partnerscholen binnen ISW op het netvlies.

Wat vragen we van jou?

Als teamleider worden de volgende zaken van je verwacht:

 • Een afgeronde opleiding op minimaal hbo-niveau, bij voorkeur met een tweede of eerste graad bevoegdheid;
 • Ervaring in, kennis van en affiniteit met het voortgezet onderwijs;
 • Benaderbaar, betrokken en zichtbaar zijn op de werkvloer voor zowel de teamleden als de leerlingen;
 • Het stimuleren van de professionele ontwikkeling en het kunnen bevorderen van het eigenaarschap en persoonlijk leiderschap van teamleden;
 • Aantoonbaar leiderschap, zowel persoonlijk als in het onderwijs;
 • Een eigen professionele ontwikkeling (bijvoorbeeld een opleiding educatief of integraal leiderschap).

Arbeidsvoorwaarden

 • Indiensttreding bij voorkeur per 1 november 2024 (of zoveel eerder indien mogelijk);
 • Betrekkingsomvang 0.8 - 1.0 fte;
 • Het betreft een LD functie;
 • Scholingsmogelijkheden extern en intern bij de Lucas Academie;
 • Carrièreperspectief en loopbaanondersteuning die bij jouw ambities passen;
 • Diverse Cafetariaregelingen (bijvoorbeeld fietsplan).

Praktische informatie en procedure

De eerste gesprekken zullen gevoerd worden op donderdag 27 en/of vrijdag 28 juni 2024 en het tweede gesprek op woensdag 10 juli 2024.

Op de website van ISW Sweelincklaan (https://sweelincklaan.isw.info/site/nl) staat meer informatie over de organisatie.

ISW Sweelincklaan
T.a.v. mevrouw
Sweelincklaan 1
2692 BA 's-GravenzandeFunctie:teamleider onderbouw
Startdatum:05-06-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Interconfessionele Scholengroep Westland via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Westvoornekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de westvoornekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures westvoorne
 2. Teamleider Onderbouw Interconfessionele Scholengroep Westland 05-06-2024

Bekijk ook andere vacatures