Vacature Leerkracht groep 3/4

Leerkracht groep 3/4 in Hoek van Holland

Wil jij werken op een school die volop in ontwikkeling is? Met jouw kennis en ervaring kun je niet alleen bijdragen aan de groei van de leerlingen, maar ook van de school. Eindelijk een werkomgeving waar jouw persoonlijke inbreng gewaardeerd wordt. Hier loop je niet tegen vastgeroeste structuren aan. Jouw vernieuwende ideeën worden juist op prijs gesteld. Hebben wij je interesse gewekt? Lees dan snel verder!

Help jij deze leerlingen met lezen- en schrijven?

Dit ga jij doen:
De school werkt met een interessant concept waarbij kinderen individueel worden bekeken en les krijgen op hun eigen niveau. Zij zijn gegroepeerd op leeftijd en jij wordt verantwoordelijk voor de combinatiegroep 3/4. Als leerkracht staat de ontwikkeling van het kind centraal. Jij stimuleert eigenaarschap en laat kinderen spelenderwijs zelf onderzoeken en vragen stellen. Ben jij 3 dagen per week beschikbaar en klaar voor het nieuwe schooljaar? Bij goed functioneren is er kans op een vast dienstverband.

Is er een match?

 • Je hebt een pabo-diploma;
 • Je hebt meerdere jaren ervaring in het basisonderwijs en kan zelfstandig voor de klas staan;
 • Je bent parttime beschikbaar;
 • Je bent gemotiveerd en enthousiast;
 • Je woont in omgeving Hoek van Holland;
 • Je creëert een omgeving waarin kinderen met en van elkaar leren.

Wat bieden wij jou?
 • Natuurlijk een salaris volgens het onderwijs cao;
 • Een pensioensregeling;
 • Met de auto of openbaar vervoer naar je werk? Geen probleem. Je krijgt van ons een reiskostenvergoeding van €0,23 per kilometer;
 • Leuke collega’s waar je altijd mee kunt sparren;
 • De mogelijkheid jezelf te ontwikkelen;
 • Een coach die er met de juiste ondersteuning en begeleiding voor zorgt dat je iedere dag met een grote glimlach naar je werk gaat.

Dit zijn wij
Bij DIT IS WIJS geloven we in de kracht van goed onderwijs. Ons team inspireert en ondersteunt de volgende generatie bij het creëren van een kansrijke toekomst. Dat doen we met aandacht voor elkaar en voor onze leerlingen. Met onze positieve blik vooruit zien we volop mogelijkheden en hebben we de afgelopen jaren een solide reputatie opgebouwd. We werken aan onze eigen groei, die van de kinderen voor wie we het doen én aan de ontwikkeling van het onderwijs in Nederland.

We bundelen onze krachten en samen zorgen we ervoor dat er in de toekomst geen klas meer naar huis gestuurd wordt. Wij zijn DIT IS WIJS. Samen bouwen we aan een wijze toekomst.

Functie:Leerkracht groep 3/4
Startdatum:06-06-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:2080 – 2600
Uren per week:24 – 24

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met DIT IS WIJS via milou.meuwissen@ditiswijs.nl of #ERROR!. Of bezoek hun website https://www.mmimir.nu/source/1538088.

Deel de vacature:

Redactie Westvoornekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de westvoornekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures westvoorne
 2. Leerkracht groep 3/4 DIT IS WIJS 06-06-2024

Bekijk ook andere vacatures