Vacature Leerkracht Middenbouw

Leerkracht Middenbouw in Hoek van Holland

Kind en Onderwijs Rotterdam

Samenleven en samenwerken op IKC De Driemaster.

Over IKC de Driemaster

Naam school : IKC de Driemaster
Contactpersoon :
Plaats : Hoek van Holland
Sector : Basisonderwijs
Website : http://www.dedriemaster.nl/
Beschrijving:
Wie zijn wij?
Integraal Kind Centrum De Driemaster is een christelijke basisschool in Hoek van Holland, dat uitdagend basisonderwijs biedt, waardoor ieder kind het beste uit zichzelf kan halen. Conform onze christelijke identiteit gebruiken wij de Bijbel als leidraad bij ons onderwijs en bij de manier waarop wij met elkaar omgaan. We omarmen de verschillen tussen onze medewerkers en leerlingen en staan we open voor alle culturen en geloofsopvattingen.
Leerlingen krijgen op De Driemaster veel ontdekkingsruimte en worden bij deze verwerving van kennis en inzicht ondersteund door leerkrachten. Samen met de ouders blijven we ze motiveren om hun eigen koers te bepalen en het beste uit zichzelf te halen. Wij vinden de 21-eeuwse vaardigheden en beweging belangrijk in ons onderwijs. Hierdoor wordt het aanbod omtrent wetenschap, technologie en Engels op een speelse manier al op jonge leeftijd aangeboden.
Wij zijn een Lekkerfitschool en de kinderen krijgen drie keer per week bewegingsonderwijs van een vakdocent. Ook wordt er één keer in de week door een vakdocent muziekonderwijs gegeven.
Door ons enthousiaste en gevarieerde team is er veel gezelligheid en kennis in huis. Door middel van leer- en MEERKRACHT denken wij altijd met elkaar mee. Zo creëren we samen leerlingen die vol vertrouwen het voortgezet onderwijs in gaan.
IKC De Driemaster zit in een modern schoolgebouw met 380 leerlingen en er is gratis parkeergelegenheid.
Wij zijn ie je in je kracht zet en waar aandacht is voor elkaar!

Functietitel : Leerkracht Middenbouw | Bovenbouw
Met ingang van : Nieuwe schooljaar
Sluitingsdatum : 11-8-2024
Soort vacature : parttime / fulltime
Dienstverband : Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE : 0,6 - 0,8
Omschrijving :
Integraal Kind Centrum De Driemaster is een christelijke basisschool in Hoek van Holland, dat uitdagend basisonderwijs biedt, waardoor ieder kind het beste uit zichzelf kan halen. Leerlingen krijgen op IKC De Driemaster veel ontdekkingsruimte en worden
bij deze verwerving van kennis en inzicht ondersteund door leerkrachten. Samen met de ouders blijven we ze motiveren om hun eigen koers te bepalen en het beste uit zichzelf te halen.


Ons integraal kindcentrum
Het moderne gebouw van IKC De Driemaster heeft een heerlijk groot schoolplein en staat aan de rand van het strand in Hoek van Holland. Wij zijn een IKC en dus van alle markten thuis. Hierdoor hebben wij een rijke speel- en leeromgeving voor kinderen van 0 tot
12 jaar.


Mail met de (

We nodigen je van harte uit óók te reageren als de wtf en de schaal nog niet helemaal passen bij je kennis, ervaring en wensen. Vacatures kunnen bijvoorbeeld door meerdere parttimers worden ingevuld. We gaan graag in gesprek om te kijken wat wel kan!


IKC De Driemaster is onderdeel van SARO.

Functie:leerkracht
Startdatum:12-06-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Kind en Onderwijs Rotterdam via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Westvoornekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de westvoornekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures westvoorne
  2. Leerkracht Middenbouw Kind en Onderwijs Rotterdam 12-06-2024

Bekijk ook andere vacatures