Vacature Werkvoorbereider Elektrotechniek Dagdienst

Werkvoorbereider Elektrotechniek Dagdienst in Europoort Rotterdam

Werken in de dagdienst en tot €4400 per maand verdienen en ook een 13e maand meepakken? Krijg jij energie van het helpen en begeleiden van elektrotechnische monteur en zorgen dat alles goed geregeld is voor het verhelpen van storingen en onderhoud.? Lees dan snel verder!

Wat bieden wij jou
 • Een 13e maand in december.
 • 40 vakantiedagen waarvan 13 ADV.
 • Uitzicht op een vast contract.
Wie ben jij

Wie we zoeken? Dat is moeilijk te vertalen naar een diploma of papiertje. Het is mooi als jij de volgende competenties meebrengt. Voldoe je niet aan (alle) eisen, maar denk je dat je geschikt bent voor de job? Dan gaan we alsnog graag met je in gesprek!

 • Een afgeronde MBO 3 opleiding in de richting van elektrotechniek of mechatronica;
 • Basiskennis van procestechniek, hydrauliek en pneumatiek;
 • Kennis van PLC en PC techniek is een pre.
Wat ga je doen

Dankzij jouw inspanningen als werkvoorbereider zorg jij ervoor dat alles op het gebied van elektrotechniek in de fabriek goed verloopt. Wat je gaat doen? Hieronder een aantal van jouw taken:

 • Begeleiden en coachen van junior elektrotechnische monteurs;
 • Geef je leiding aan de uitvoering van kleine projecten (ontwikkelen, uitvoeren, inbedrijfstelling);
 • Verantwoordelijk voor optimalisatie van de werkprocessen van de Technische Dienst door bijvoorbeeld het implementeren en beheren van werkinstructies, procedures, systemen, etc.;
 • Het begeleiden van contractors on-site en het garanderen dat de werkzaamheden worden uitgevoerd conform de geldende procedures;
 • Het controleren van bestellingen, diensten, uitgevoerde werkzaamheden en facturen qua tijd, kosten, materialen, kwaliteit enzovoorts.
Waar ga je werken

Deze werkgever is marktleider op het gebied van industriële verpakkingen. Op deze locatie produceren ze 210L - 250L metalen vaten. Deze worden helemaal "from scratch" gemaakt. Deze vaten worden wereldwijd gebruikt voor de chemische, farmaceutische, landbouw- en voedselindustrie.

Sollicitatie

Klinkt als een interessante baan toch! Is deze bijzondere baan als Werkvoorbereider elektromonteur in de dagdienst écht iets voor jou? Wacht dan niet en reageer direct via de sollicitatieknop. Je kunt ook vragen stellen via Whatsapp, even bellen mag natuurlijk ook! Vergeet niet jouw cv te uploaden en een motivatie te sturen, alleen zo kunnen we je sollicitatie in behandeling nemen.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Functie:Werkvoorbereider Elektrotechniek Dagdienst, Technisch werkvoorbereider
Startdatum:12-12-2023
Ervaring:Starter
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Tempo-Team via rick.buis@owtd.nl of 651619022. Of bezoek hun website http://www.tempo-team.nl.

Deel de vacature:

Redactie Westvoornekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de westvoornekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Westvoorne
 2. Werkvoorbereider Elektrotechniek Dagdienst Tempo-Team 12-12-2023

Bekijk ook andere vacatures