Vacature Welzijnscoach

Welzijnscoach in Sommelsdijk

CuraMareCuraMare

 • Vakantiewerk

  • Facilitaire dienst

(Sommelsdijk)

24-36 uur | MBO | Woonzorglocatie

Ben jij een netwerker en verbinder? Heb jij een echt zorghart en staat het geluk van je naaste op nummer één? Wil jij jouw kwaliteiten inzetten om het domein welzijn voor onze woonzorg locatie op de kaart te zetten en naar een hoger niveau tillen? Dat komt goed uit! Wij zoeken namelijk een super enthousiaste .

Wat ga je doen?
Jij bent een verbinder in hart en nieren. Door jouw motiverende gespreksvoering en sociale netwerkstrategieën weet jij welzijn voor onze bewoners en cliënten goed, passend en liefdevol op de kaart te zetten. Door jouw opgedane kennis en ervaring in het vakgebied weet je precies wat er van je wordt verwacht en als men vragen heeft op het gebied van welzijn en dagbesteding zijn ze bij jou aan het goede adres. Daarnaast houd je goed in de gaten dat de kwaliteit van dagbesteding op peil blijft. Je zorgt dat dit op het best mogelijke niveau blijft en past binnen de kaders. Maar out-of-the box denken mag natuurlijk altijd! Jij bent enthousiast en je initieert innovatieve ideeën ten behoeve van welzijn en dagbesteding, zoals robotdieren of een warme overdracht. Voor een stukje beleidsvorming draai jij je hand niet om, met name als het gaat kwaliteitsverbetering van de zorg- en dienstverlening, kunnen wij dit aan jou toevertrouwen. Ook onderhoud je contacten met externe partijen om het aanbod in zorg- en dienstverlening te optimaliseren. Je komt te werken in een klein, maar gezellig team. Een leuk weetje is dat er binnen CuraMare ontzettend veel ontwikkelingsmogelijkheden zijn!

Wat geven wij?
Dit krijg je van ons:

 • Een goed salaris van minimaal €3.174,- en maximaal €4.370,- bruto (FG 50 CAO VVT) en alle overige arbeidsvoorwaarden zoals die staan in de CAO VVT.
 • Een afwisselende baan in de zorg met een fijne en warme werksfeer!
 • Een contract van 1 jaar. Klikt het goed en zijn we na een jaar nog steeds allemaal blij met elkaar? Dan geven we een vast contract!
 • Een hecht team van collegas die voor elkaar klaarstaan en betrokken zijn bij elkaar.
 • Extra arbeidsvoorwaarden speciaal voor onze werknemers:
  • Collectieve zorgverzekering
  • Hoge korting op fiets, tablet, telefoon en/of laptop
  • Korting op de sportschool
  • Vakantiewoningen huren tegen een lage prijs
  • Gratis trainingen van GoodHabitz

Wat geef jij?
Wat verwachten wij van jou:

 • Je bezit een hbo diploma in de richting van SPH/Social Work.
 • Je bent een echte aanpakker, ook kan je goed plannen en organiseren.
 • Je werkt zelfstandig, maar maakt wel onderdeel uit van een team.
 • Je bezit over een juiste dosis inlevingsvermogen.
 • Je bent flexibel en proactief.
 • Je beschikt over coachende vaardigheden, die je kunt toepassen op onze bewoners en je collegas.
 • Je beschikt over een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Wij vragen deze voor je aan!


Op onze grootste woonzorglocatie in Sommelsdijk zijn zorgtoppers niet te missen! Door de grootte van onze locatie is de omgeving zeer dynamisch. Je treft bij ons woongroepen, appartementen, kortdurende zorg en allerlei faciliteiten zoals een bibliotheek, een kapsalon, een kapel en een enorme hal waarin diverse activiteiten plaatsvinden. Elke werkdag help je om bewoners een goede dag te bezorgen. Dat doe je vanaf een mooie, unieke omgeving op de Zuid-Hollandse Eilanden waar je zonder file naartoe rijdt. Omdat het onze grootste locatie is werken er mensen van het hele eiland, en daarbuiten! In Nieuw-Rijsenburgh krijgen onze bewoners mede dankzij jou en je collega's de zorg en aandacht die bij hen past. Jij zorgt ervoor dat de cliënten zich thuis voelen. Het welzijn van onze bewoners en het bieden van een fijne dag, die aansluit bij hun wensen staat op nummer 1, daar doe je het voor!

Woonzorglocatie in Sommelsdijk heeft een protestants-christelijke grondslag. Dat betekent dat het christelijk geloof voor veel medewerkers en vrijwilligers een inspiratie is voor de invulling van hun werk. Natuurlijk mag iedereen mag bij ons komen werken; we vragen wel of je respect hebt voor en op jouw manier wil meewerken aan het vormgeven van onze identiteit.

Voor ouderen die niet meer zelfstandig kunnen wonen zijn er vijf woonzorglocaties op Goeree-Overflakkee. Lees meer over de zorg op onze woonzorglocaties op www.curamare.nl/zorgoponzelocaties.


Wil jij jouw zorghart geven in een afwisselende baan met fijne collegas? Solliciteer dan nu als bij CuraMare. We kijken uit naar je motivatie en CV!

Heb je vragen over deze vacature?
Neem dan gerust contact met ons op. Je kunt bellen naar onze teammanagers Coby Sturris of Netty Helbers via: . Zij beantwoorden je vragen graag!
Functie:welzijnscoach
Startdatum:14-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:3174 – 4370
Uren per week:24 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met CuraMare via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Westvoornekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de westvoornekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures westvoorne
 2. Welzijnscoach CuraMare 14-05-2024

Bekijk ook andere vacatures