Vacature Verzorgende IG

Verzorgende IG in Maasland

Verzorgende IG | Somatiek | PG | Uren in overleg

Op locatie

 • Maasland ( Herpen )
€ 2.467 - € 3.256 per maand Zorg en Welzijn

Vacature details Reageren

Dit ga je doen

Werk jij graag in een dorpse setting maar in een mooi, pas gerenoveerd gebouw? Ben je Verzorgende IG? Kom dan eens kennismaken met Maasland in Herpen!
Wat ga je doen?
Je komt te werken op locatie Maasland . De sfeer op deze locatie is huiselijk en warm te noemen. De bewoners hebben ieder hun eigen ruime appartement. Een groot aantal bewoners is overdag en 's avonds te vinden op de huiskamer of in ons ontmoetingsplein. Op de huiskamer wordt er samen gekookt en gegeten, een spelletje gedaan en tv gekeken. Je werkt nauw samen met je andere collega's, zoals de gastvrouw plus.


Uniek voor locatie Maasland is dat je a ls Verzorgende IG zowel verantwoordelijk voor de zorg en medicatie bent als voor het welzijn van onze bewoners. Je krijgt de tijd om bewoners te helpen en coachen bij zijn/ haar algemene dagelijkse levensverrichtingen zoals wassen, aankleden, eten en drinken. Hierbij verlies je de eigen regie en zelfredzaamheid van de bewoner niet uit het oog.


Wat bieden wij jou?
Een gastvrij ontmoetingshuis aan de rand van Herpen, dat is Maasland . Er is een grote tuin met dieren, die het landelijke karakter van het huis onderstreept. En de deuren van ontmoetingsplein De Herperduin staan wijd open, ook voor bezoekers. Dat is gastvrijheid op z'n best.

Op dit moment wonen er 20 bewoners die somatische zorg nodig hebben op de eerst verdieping. De afdeling gaat echter een verandering door waarbij ook psychogeriatrische bewoners welkom zijn. Wil jij meehelpen in deze veranderslag?

op de beneden verdieping op Maasland wonen reeds 20 psychogeriatrische bewoners.
BrabantZorg is groot en kent diverse zorgsoorten. Hierdoor zijn er ruime ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden binnen onze organisatie. Onze afdeling Academie helpt je graag om jouw ontwikkelpad uit te stippelen. Omdat wij veel locaties hebben, is er altijd wel één bij jou in de buurt. Zo heb jij een minimale reistijd en meer tijd voor andere activiteiten naast je werk. Onze cultuur kenmerkt zich als warm, behulpzaam en ambitieus. Wij waarderen creativiteit en eigen initiatief en stimuleren positieve feedback en zelfreflectie. Bij ons kun je werkelijk het verschil maken!
Naast een fijne werkplek binnen een team dat bij jou past en waar jij je thuis voelt bieden wij jou:

 • Een fijne werkplek op een locatie en binnen een team dat bij jou past en waar jij je thuis voelt;

 • Een goede pensioenregeling, 8% vakantiegeld, collectieve verzekeringen en een eindejaarsuitkering van 8,3% (dat is een volledige dertiende maand);

 • Een uitgebreide keuze aan trainingen en opleidingen in de BrabantZorg Academie om jezelf te blijven ontwikkelen;

 • Een salaris in FWG 35: minimaal € 2.467,- en maximaal € 3.256,- bruto per maand bij een 36-urige werkweek volgens cao Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg;

 • Meerkeuze in arbeidsvoorwaarden met fiscaal voordeel, zoals een laptop- of fietsregeling;

 • Direct een vaste arbeidsovereenkomst;

 • En last but not least: fijne collega's!


Wie ben jij?

Allereerst heb jij hart voor de zorg! Van nature ben je warm en hartelijk en een collega waarmee we kunnen lachen. Je werkt graag in een omgeving waar je veel vertrouwen en verantwoordelijkheid krijgt. Jij hebt een diploma mbo-3 Verzorgende IG, waarbij ervaring is gewenst.
Daarnaast:

 • Ben je een aanpakker en kun je duidelijk communiceren;

 • Ben je positief kritisch en zet je je in om de zorg continu te verbeteren;

 • Werk je graag samen, binnen een zelf organiserend team;

 • Ben je stressbestendig en flexibel in het schakelen tussen diverse taken.

Dit ben jij

Hebben wij jouw interesse kunnen wekken?
Dan maken we graag kennis met je. Dat kan op verschillende manieren, welke past bij jou?

 • Via de sollicitatiebutton op deze vacaturepagina;

 • Wil je liever eerst even contact met één van onze recruiters, dan kun je voor deze vacature appen of bellen met via of teammanager Nikki Smits via .

#LI-MB1

Op locatie

 • Maasland ( Herpen , Noord-Brabant )

€ 2.467 - € 3.256 per maand

Zorg en Welzijn

Reageren

Functie:verzorgende ig
Startdatum:31-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2467 – 3256
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Stichting BrabantZorg via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Westvoornekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de westvoornekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures westvoorne
 2. Verzorgende IG Stichting BrabantZorg 31-05-2024

Bekijk ook andere vacatures