Vacature Persoonlijk Begeleider Gehandicaptenzorg

Persoonlijk Begeleider Gehandicaptenzorg in Middelharnis

Persoonlijk begeleider gehandicaptenzorg EVB


HBO , MBO 4 Middelharnis

Middelharnis

22-32 uur, onbepaalde tijd FWG 45 €2821,00 - €3938,00

Deze baan past bij jou, want:
Wij zoeken mensen. Mensen die zorgzaam zijn. Mensen die graag met mensen willen werken die een beperking of niet-aangeboren hersenletsel hebben.

Het is ons doel om een waardevol leven en zinvol werk te bieden voor zowel de cliënt als de medewerker, in een veilige omgeving waar leren en ontwikkelen belangrijk zijn. Kortom: een omgeving waar je in beweging bent voor persoonsgerichte zorg. Dat is wat we doen bij Zuidwester!

Wij zijn een grote zorg- en dienstverlener voor mensen met een beperking of niet aangeboren hersenletsel in het Zuidwesten van Nederland. Onze ruim 1600 collega's werken met hart en ziel voor hen.

Wat ga je doen?
Je bent het vaste aanspreekpunt voor meerdere cliënten én hun directe omgeving (zorgpartners, ouders en verwanten). Je stelt samen met hen en de cliënten het ondersteuningsplan op en zorgt ervoor dat het plan goed wordt uitgevoerd. Je werkt op woonlocaties en/of op dagbestedingslocaties.

Jouw werkzaamheden:

 • Je ondersteunt de cliënt met (sociale) contacten en je zorgt voor structuur en veiligheid in een huiselijke omgeving.
 • Je bent verantwoordelijk voor het opstellen en uitvoeren van het ondersteuningsplan.
 • Je bent het eerste aanspreekpunt voor zorgpartners, ouders en familieleden van de cliënten.
 • Je zorgt voor een zinvolle besteding van de dag.

Je doet dit natuurlijk niet alleen, maar samen met je collega's. De sfeer is ongedwongen, we helpen elkaar en zorgen ervoor dat iedereen zich betrokken en gehoord voelt. Een manier van werken waarbij we ons verbonden voelen en samenwerken aan het welzijn van iedereen bij Zuidwester.

Volkerakpad 8 is een locatie waar hoog complexe zorg geleverd wordt. Er wonen acht cliënten met een verstandelijke beperking (laag niveau) en er is sprake van matig tot ernstig probleemgedrag en psychiatrische ziektebeelden. Vier cliënten ontvangen één op één begeleiding vanuit een toegekende Meerzorg. Het accent van de begeleiding ligt op het bieden van structuur en het bouwen van een stabiele, veilige leefomgeving.
Ervaring met de doelgroep mét complex gedrag en stevig in je schoenen staan is daarom echt nodig op deze locatie. Daarnaast moet je organisatorisch sterk zijn en kunnen aanpakken.

Jij hebt het
Als persoonlijk begeleider gehandicaptenzorg bied je de best mogelijke ondersteuning en zorg voor de cliënten. Ongewenst gedrag komt voor en jij weet precies hoe je hier het best mee om kan gaan. Je bent daarin motiverend, duidelijk en oplossingsgericht. Bovenal ben jij lekker jezelf.

Verder heb je:

 • een mbo zorgdiploma op zak (bijvoorbeeld persoonlijk begeleider gehandicaptenzorg niveau 4 of hbo social work).
 • zeker twee jaar ervaring als (persoonlijk) begeleider in de gehandicaptenzorg.
 • een groot verantwoordelijkheidsgevoel.

Zo zorgen wij voor jou

 • Een salaris van maximaal € 3938,00 bruto per maand op basis van 36 uur (FWG-schaal 45, vanaf 01-06-2024, CAO gehandicaptenzorg).
 • Een dienstverband voor onbepaalde tijd.
 • Een eindejaarsuitkering van 8,83%.
 • Bedrijfsfitness, een fietsplan én personeelskorting bij verschillende bedrijven.
 • Ruimte om jezelf te ontwikkelen zodat je in beweging blijft voor persoonsgerichte zorg!

Maak werk van deze vacature en solliciteer!
Je kunt solliciteren tot en met 4 juni. Na je sollicitatie nemen onze Recruiters of Nathalie binnen een paar dagen contact met je op.


Heb je vragen?

Stel ze aan Nathalie Dullaard - Schuitemaker

Heb je vragen?

Stel ze aan Pijl


Functie:persoonlijk begeleider gehandicaptenzorg
Startdatum:14-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:3938 – 3938
Uren per week:22 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Zuidwester via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Westvoornekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de westvoornekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures westvoorne
 2. Persoonlijk Begeleider Gehandicaptenzorg Zuidwester 14-05-2024

Bekijk ook andere vacatures