Vacature Vakantie Bijbaan

Vakantie Bijbaan in Hellevoetsluis

Vakantie bijbaan bij Roompot in Hellevoetsluis?

Genieten in de zon op het terras, met vrienden naar het strand en lekker uitslapen? Als deze ingrediënten perfect klinken voor jouw zomervakantie, dan is een bijbaan bij Asito precies wat je zoekt! Je kunt tot wel €16,98 per uur verdienen én tegelijkertijd genieten van je vakantie. Op dit vakantiepark ga je op de maandag en/of vrijdag aan de slag. Je werkt tussen 09.30u en 15.00u en 's middags zit weer je met je blote voeten in het zand. Moet je uitblinken in poetsen? Zeker niet! We zorgen voor ervaren collega's die je de kneepjes van het vak snel leert. Met deze nieuwe skills scoor je thuis vast ook punten Ben je beschikbaar op maandag, vrijdag of meer? Solliciteer direct of stuur een appje naar via .

Reageren?

Lijkt een afwisselende baan in de schoonmaak je leuk?

Naam E-mail

Delen

Uren: 11 uur per week
Plaats: HELLEVOETSLUIS 25-4-2024 00:00:00

Wat zijn je verantwoordelijkheden?

De Vakantie bijbaan bij Roompot in Hellevoetsluis? die we zoeken is verantwoordelijk voor:

  • Stofzuigen, afnemen, moppen en boenen voor blinkend schone vakantiewoningen;
  • Aanvullen en vervangen van schoonmaakmaterialen.

Wat vragen wij van jou?

Je bent beschikbaar op de maandag en/of vrijdag in de zomermaanden; Je weet van aanpakken, bent gastgericht en werkt graag samen in een team.

Wat hebben wij te bieden?

Afhankelijk van jouw leeftijd, verdien je tot wel €16,98 per uur; Fijne werktijden, zodat je genoeg tijd overhoudt om lekker van je vakantie te genieten; Werken op een unieke locatie in een gezellig team; Kans om te blijven werken na je zomervakantie; De uurlonen incl. vakantiegeld zijn: 15-17 jaar: € 13,12 18 jaar: € 13,94 19 jaar: € 14,75 20 jaar en ouder: € 16,98

Ben je geïnteresseerd?

Wil je meer weten over deze functie dan kan je hiervoor contact opnemen met , .
Solliciteren kan tot en met vrijdag 16 augustus 2024

Asito is één van de grootste schoonmaakbedrijven van Nederland. Dagelijks werken we met meer dan 10.000 collega's, met ruim 100 verschillende nationaliteiten aan een betere leefomgeving. Samen zijn we Asito.

Functie:vakantie bijbaan
Startdatum:26-04-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Bijbaan
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Asito via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Westvoornekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de westvoornekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures westvoorne
  2. Vakantie Bijbaan Asito 26-04-2024

Bekijk ook andere vacatures