Vacature Thuiskok

Thuiskok in Oostvoorne

Hulp bij de warme maaltijd nodig?
Soms is het tijdelijk of voor een langere periode lastig om zelf een gezonde warme maaltijd te koken. Stichting Thuisgekookt helpt je hier graag bij. Wanneer je je bij ons aanmeldt, gaan zij op zoek naar een thuiskok die past bij jouw eet- en dieetwensen en graag een lekkere maaltijd voor je kookt, waarbij alleen de kosten voor de boodschappen in rekening worden gebracht. Ook Jaap is helemaal overtuigd en ontvangt nu al een aantal maanden maaltijden van Steffie: 'Ik was op zoek naar meer variatie in mijn eetpatroon. Steffie kookt lekkere gerechten en vegetarisch. Steffie is heel positief ingesteld en altijd vrolijk. Daardoor beleef ik mijn leven met een lichamelijke handicap weer wat positiever. Het heeft ervoor gezorgd dat ik meer buiten mijn geijkte netwerk durf te treden'.

Kook jij het verschil als thuiskok?
Kook jij graag en wil jij een buurtgenoot helpen door vrijwillig op regelmatige basis een gezonde maaltijd voor hem of haar te koken? Meld je dan aan als thuiskok. Een thuiskok is iemand die vrijwillig, tegen de kostprijs van de ingrediënten (een bedrag tussen de €3 en €6), één of twee keer per week een gezonde maaltijd kookt voor een buurtgenoot die de hulp goed kan gebruiken. De maaltijden worden veelal gebracht en gaan gepaard met een praatje. Jij kookt dus wat meer, als het een ander wat minder lukt. Thuiskok Renate: "Vrijwilligerswerk vanuit je eigen huis met iets wat je toch al elke dag doet: ideaal! Je kunt met weinig moeite iets betekenen voor een ander en het is makkelijk te combineren met je eigen werk- en gezinsleven.

"

Als lokale zorg- en welzijnsorganisatie een samenwerking verkennen met Stichting Thuisgekookt? Stuur dan een mailtje naar .Functie:thuiskok
Startdatum:29-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vrijwilliger
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met GrootGoereeOverflakkee.nl via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Westvoornekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de westvoornekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Westvoorne
  2. Thuiskok GrootGoereeOverflakkee.nl 29-02-2024

Bekijk ook andere vacatures