Vacature Medewerker Automatencatering

Medewerker Automatencatering in Europoort Rotterdam

Medewerker automatencatering via Pura Catering

10 uur 5-10 jaar werkervaring

Wij zoeken een zelfstandige en dienstverlenende collega die collega Miranda drie dagen per week tussen 9:00 en 12:00 uur ondersteunt met het bijvullen, reinigen en onderhouden van de koffieautomaten.

Naast de werkzaamheden m.b.t. de koffieautomaten kun je ook gevraagd worden voor het uitvoeren van andere cateringwerkzaamheden zoals het schoonhouden en vullen van de Pura Go of het verzorgen van vergaderlunches.

Bij afwezigheid van Miranda is er de mogelijkheid om extra uren te werken.

Weet je van aanpakken en vind je het heerlijk om enkele dagen per week een aantal uren te werken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat voor een nieuwe collega zoeken wij?

 • Iemand met een vrolijke en representatieve uitstraling. Op deze locatie ben je het visitekaartje van ons bedrijf.
 • Je kunt zelfstandig werken, hebt oog voor detail en beschikt over een goede werkorganisatie.
 • Je hebt een flexibele instelling en kan indien nodig een keer eerder beginnen of iets langer doorgaan als dat van ons gevraagd wordt.
 • Je hebt de nodige kennis van de HACCP-regels en kan deze ook op de juiste manier toepassen,
 • Bij voorkeur heb je ervaring in de catering- of de horecabranche en met het onderhouden van koffieautomaten.
 • In verband met de bereikbaarheid van de locatie dien je te beschikken over eigen vervoer.

Wat Pura Go biedt:

 • Een contract van 10 uur in de week verdeeld over 3 ochtenden in de week.
 • Deze functie is ingedeeld in functiegroep III van de Horeca cao.
 • Enkele interessante secundaire arbeidsvoorwaarden. Denk aan de mogelijkheid om deel te nemen aan een collectieve zorgverzekering, bedrijfsfitness en voordelen in een online outletstore.

Interesse?

Ben je enthousiast geworden? Solliciteer dan direct door het sturen van jouw cv en motivatiebrief naar *protected email* . Voor meer informatie kun je contact zoeken met (). Een eerste kennismaking zal online plaatsvinden, waarna er eventueel een tweede gesprek op de locatie volgt.

Bij Gunvor

 • Draag je bij aan de energietransitie en verduurzaming
 • Werk je volop aan je professionele ontwikkeling
 • Profiteer je van uitstekende arbeidsvoorwaarden

We investeren volop in trainings-en ontwikkelmogelijkheden. Zo kun jij je talent benutten en blijven groeien!

Ook jij moet af en toe je batterij opladen. Daarvoor krijg je voldoende ATV-en vakantiedagen en organiseren we borrels, teamuitjes en de jaarlijkse Summerparty

Het zijn onze mensen die de transitie van grijs naar groen vormgeven

Werken bij Gunvor is werken in een hecht team van goedopgeleide, getalenteerde en toegewijde collega's. Alles draait om veiligheid, betrouwbaarheid en kwaliteit; van de installaties én van onze mensen! Logisch dat we zulke pittige prestatienormen hanteren. Maar we zijn ook een Rotterdams bedrijf: de sfeer open, collega's sociaal en behulpzaam en er wordt naast hard gewerkt, ook zeker gelachen.

Onze procedure

Bij Gunvor doorlopen sollicitanten een gestructureerd proces van zeven stappen. Van het indienen van een sollicitatie tot aan de uiteindelijke selectie, elke stap is zorgvuldig ontworpen om de beste kandidaten te vinden die perfect passen bij onze bedrijfscultuur en doelstellingen.

Solicitatie sturen

Heb je een passende vacature gezien en wil je graag solliciteren? Dan ontvangen we naast een korte motivatie ook graag je CV. Dit geeft ons een beeld over de geschiktheid voor de functie en match met de organisatie en onze toekomstplannen.

2e ronde gesprek

Als het eerste gesprek positief verloopt plannen we tweede ronde gesprekken. Leren we elkaar nog beter kennen door een gesprek met medewerker van de afdeling en van HR. Met de HR-medewerker zul je verder spreken over het uitgebreide arbeidsvoorwaarden pakket die wij je kunnen bieden. Is er van beide kanten nog steeds interesse? Zo ja, op naar de volgende stap!Functie:medewerker automatencatering
Startdatum:14-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:10 – 10

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Gunvor Energy Rotterdam via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Westvoornekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de westvoornekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Westvoorne
 2. Medewerker Automatencatering Gunvor Energy Rotterdam 14-12-2023

Bekijk ook andere vacatures