Vacature Specialist

Specialist in Hellevoetsluis

Filosofie

Samen met onze clienten zetten wij een koers uit naar de gewenste eindbestemming.

Visie

De financieel specialist en/of verzekeringspecialist van de toekomst staat volledig in dienst van zijn cliënt, zonder enige vorm van verbondenheid te hebben met de verzekeraars, banken en/of effectenhuizen. Als specialist sta je boven de complexe materie die je op niveau van je gesprekpartner begrijpelijk kan toelichten.

Strategie

Onze strategie is erop gericht de directeur en zijn medewerkers te kunnen ontzorgen bij alle verzekeringstechnische- en personeel georiënteerde vraagstukken. Wij zijn een graag geziene externe adviseur op de HR, P&O en/of financiële afdeling. Juist de afdeling die vaak geconfronteerd wordt met vraagstukken die boven de competentie van uw medewerkers uitreiken, kunnen wij van dienst zijn.

Kunnen we u ergens mee helpen?

Wij zijn er om u te assisteren, u kunt contact met ons opnemen via telefoon, e-mail of social media.

PHB Financieel Adviseurs
Stoofweg 2c
3223 CC Hellevoetsluis
Nederland

Functie:specialist
Startdatum:12-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met PHB Financieel Adviseurs via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Westvoornekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de westvoornekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Westvoorne
  2. Specialist PHB Financieel Adviseurs 12-12-2023

Bekijk ook andere vacatures