Vacature Senior Medewerker Financiën & Control

Senior Medewerker Financiën & Control in Rozenburg Zh

Te Huur

Ik huur

 • Woning & Onderhoud

 • Huurzaken financieël

Over ons

 • Hulp en Ondersteuning

Contact

Over Ressort Wonen
Welkom bij Ressort Wonen, dé drijvende kracht achter een duurzame toekomst. Als enige woningcorporatie in Rozenburg beheren we met trots meer dan 2600 huurwoningen en 250 garages. Onze betrokkenheid reikt verder naar het charmante Brielle en Vierpolders, waar we sinds ruim een jaar eigenaar zijn van ongeveer 300 woningen. Bij Ressort Wonen geloven we in betaalbaar en fijn wonen voor iedereen. We staan voor positiviteit, resultaatgerichtheid, betrokkenheid en we werken graag samen. Met onze bewoners maar ook met andere corporaties en stakeholders.

Bij Ressort Wonen werken in totaal zo'n 25 gepassioneerde mensen, en op dit moment staat ons team bedrijfsvoering te trappelen om een nieuwe collega voor 32 of 36 uur te verwelkomen. Ben jij een ervaren financiële professional, met een scherp oog voor controle en de vaardigheid om beleid moeiteloos om te zetten naar operationele processen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Jouw rol
Als Senior Medewerker Financiën & Control ben jij de spil in het web van bedrijfsvoering. Je rapporteert aan de Manager Bedrijfsvoering en speelt een cruciale rol bij het behalen van afgesproken resultaten. Je bent geen passieve toeschouwer; integendeel, je bent een proactieve kracht die ontwikkelingen in het vakgebied nauwlettend volgt, analyseert en beoordeelt. Jij vertaalt deze inzichten naar operationeel/tactisch beleid, voorzien van de juiste werkwijzen, tools en instrumenten. In samenwerking met het team richt je de financiële administratie in, en ben je de drijvende kracht achter diverse in- en externe verantwoordingsrapportages. Jouw talent om te organiseren komt bovendrijven als je complexe dossiers beetpakt, zoals de marktwaardering of het begrotingsproces. Je hebt oog voor de geldende wet- en regelgeving en zorgt dat we hieraan voldoen. Als regisseur van het interne controleplan breng je aandachts- en verbeterpunten in kaart en adviseer je over te nemen acties en maatregelen. De verzekeringsportefeuille ligt onder jouw hoede, en je neemt de leiding in de realisatie van operationele werkprocessen in samenwerking met de coördinatoren.

Wat wij van jou verwachten

 • Ruime ervaring in financiële bedrijfsvoering met een scherp oog voor control.
 • Analytisch vermogen om ontwikkelingen te volgen, beoordelen en te vertalen naar operationeel/tactisch beleid.
 • Uitgebreide kennis van wet- en regelgeving op het gebied van financiën en control.
 • Sterke communicatieve vaardigheden voor effectieve in- en externe afstemming.
 • Ervaring met het opstellen van diverse verantwoordingsrapportages.
 • Leidinggevende capaciteiten voor het coördineren van operationele werkprocessen.

Verder beschik je over

 • Ruime ervaring in de sector, bij voorkeur met meerdere jaren in een vergelijkbare rol.
 • Ervaring met financiële software, waarbij kennis van Wals en bekendheid met Tobias als een pre wordt beschouwd.
 • Nauwkeurigheid met oog voor detail in financiële processen.
 • Verantwoordelijkheidsgevoel voor het behalen van resultaten en doelstellingen.
 • Teamgeest en de vaardigheid om positief bij te dragen aan een dynamisch team.
 • Betrouwbaarheid waarop collega's en stakeholders kunnen bouwen.

Wat wij jou bieden

 • Een werkomgeving die bruist van energie, waar we jouw betrokkenheid, pro activiteit en teamspirit super waarderen.
 • Volop kansen voor jouw persoonlijke en professionele groei. Hier staan we niet stil; we moedigen jou aan om te bloeien in jouw carrière.
 • Een moderne werkplek in een sfeervol kantoorpand, waar niet alleen serieuze zaken plaatsvinden, maar ook ruimte is voor plezier en gezelligheid. Denk aan teambuildingactiviteiten, inspirerende workshops, en nog veel meer!
 • Een aantrekkelijk salaris in schaal J volgens de CAO Woondiensten, met een maximaal bedrag van €5.361,- (2023) op fulltime basis.

Reageren?
Ressort Wonen biedt een stimulerende werkomgeving waarin betrokkenheid, positiviteit en samenwerking centraal staan. Wil jij een sleutelrol spelen bij de financiële toekomst van onze organisatie? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar .

Voor vragen kun je contact opnemen met onze manager bedrijfsvoering, Heinz Drogt, via of via e-mail: .Functie:medewerker financiën & control
Startdatum:28-04-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:5361 – 5361
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Woningstichting Ressort Wonen via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Westvoornekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de westvoornekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures westvoorne
 2. Senior Medewerker Financiën & Control Woningstichting Ressort Wonen 28-04-2024

Bekijk ook andere vacatures