Vacature Business Controller/Analist

Business Controller/Analist in Maasdijk

Ben jij onze nieuwe business controller / analist ?

Dankzij jou worden alle processen op en top in kaart gebracht. Op basis van jouw analyses wordt de koers van DAEL uitgezet en dat biedt ook volop mogelijkheden voor onze klanten. Je kunt wel zeggen dat onze snelle groei, zowel voor DAEL als voor onze klanten, zonder jou bijna onmogelijk is!

40 uur

Maasdijk

HBO / WO

Ben jij onze nieuwe business controller / analist?

Dankzij jou worden alle processen op en top in kaart gebracht. Op basis van jouw analyses wordt de koers van DAEL uitgezet en dat biedt ook volop mogelijkheden voor onze klanten. Je kunt wel zeggen dat onze snelle groei, zowel voor DAEL als voor onze klanten, zonder jou bijna onmogelijk is!

40 uur

Maasdijk

HBO / WO

Wat ga je doen?

DAEL naar een hoger niveau tillen! Als Business Controller/Analist kijk je met een analytische blik naar onze cijfers en bedrijfsprocessen. Je brengt de behoefte van de business in kaart door middel van periodieke rapportages en geeft advies aan diverse bedrijfsleiders. Je licht de cijfers en implicaties toe en helpt hen met het optimaliseren van processen. Je staat ze bij en helpt ze met het stellen van doelen en bijsturen van de organisatie. Met je kritische oog analyseer je vraagstukken en bedenk je efficiënte oplossingen.

Ook het management kan op jou bouwen. Jij deelt de kansen en risico's die je signaleert met jouw analyses. Kortom: Ook ben je hét aanspreekpunt voor de hele organisatie als het aankomt op cijfers en bedrijfsprocessen. Een onmisbare schakel dus!

Wie ben jij?

 • HBO/WO werk-en denkniveau in de richting bedrijfskunde, Business en IT of een vergelijkbare opleiding.
 • Affiniteit met IT, kennis van AFAS en Microsoft Power Platform is mooi meegenomen. Beperkte kennis van beide systemen? Geen probleem! We leren het je graag.
 • Ervaring met het analyseren van bedrijfsprocessen, of je dit nou bij je huidige baan hebt geleerd of op je opleiding/stage; je bent welkom!

Jouw deal met DAEL

 • Natuurlijk een passend salaris op basis van werkervaring en kennisniveau.
 • Veel vrijheid en ruimte om jouw ideeën toe te passen. Het resultaat telt!
 • 38 vrije dagen per jaar (25 vakantiedagen en 13 ATV).
 • Half 2024 een splinternieuwe werkomgeving met sportschool en bar.
 • Veel ruimte om te leren, specialiseren of door te groeien.
 • Een baan in een gezellig en hecht bedrijf, vraag het maar na bij onze collega's!
 • De gaafste bedrijfsfeestjes en uitjes, zoals het familiefeest met kermis, een PV uitje naar Experience Island en de fantastische jaarlijkse kerstborrel.

DAEL or no DAEL?

Zie je het zitten om mee te groeien met DAEL? Mooi! Dan hebben wij de deal voor jou. Neem contact met ons op.

Eerst een goed beeld krijgen van de functie? Kom gerust een keer meelopen!

Acquisitie? Nee dankjewel, we vervullen zelf onze vacatures.

Anouk vertelt over haar deal met DAEL. Benieuwd welke mooie deal jij kan maken? Stuur ons een appje of kom langs!

Wie zijn wij?

DAEL, een groep technische bedrijven met allemaal een eigen specialisatie. Een eigen dienstpakket, eigen opdrachtgevers en eigen collega's. Onze kracht? Krachten bundelen! Door elkaar aan te vullen, snel te schakelen en samen te werken leveren wij alle techniek onder 1 dak. Met ruim 300 collega's werken wij aan uitdagende projecten.

Contact

DAEL B.V.
Aartsdijkweg 81
2676 LE Maasdijk
Tel. +31 (0)174 52 39 21Functie:business analist controller
Startdatum:04-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Dael via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Westvoornekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de westvoornekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures westvoorne
 2. Business Controller/Analist Dael 04-05-2024

Bekijk ook andere vacatures