Vacature Projectcontroller

Projectcontroller in Maasdijk

Projectcontroller

Speel jij graag een cruciale rol in het financiele beheer van onze tuinbouwprojecten? Wordt onze sparringpartner van onze collega's!

Wat ga je doen?

Van een high-tech tomatenkas in Canada waar het in de winter tot -40 kan worden tot een project in Nederland waar we watertechniek leveren voor een indoor farm voor sla en kruiden. Als Projectcontroller werk je nauw samen met projectleiders en afdelingsmanagers om onze uiteenlopende projecten tot een succes te brengen

Je volgt de kosten en opbrengsten van meerdere projecten tegelijk op de voet en signaleert eventuele afwijkingen ten opzichte van projectbudgetten in een vroeg stadium. Bij afwijkingen bespreek je dit met de betrokken projectleider om daarna gezamenlijk te bepalen of er actie nodig is om het project in goede banen te leiden. Ook zul je wanneer nodig meegaan met de projectleiders op projectbezoek om informatie op te halen of juist te delen. Met jouw bevindingen lever je directe input op de maandafsluiting en financiele doelstellingen van Stolze. Jouw expertise draagt bij aan accuraat financieel management in onze dagelijkse projectactiviteiten.

Het is een rol in ontwikkeling, binnen de gestelde kaders krijg je de ruimte om jouw eigen stempel te drukken en de rol naar eigen inzicht in te vullen. Je hebt een praktische instelling en voelt je comfortabel in een internationale en dynamische MKB organisatie waar de lijnen kort zijn. Kortom, bij Stolze krijg je niet alleen de kans om te excelleren in je vakgebied, maar ook om actief bij te dragen aan de verdere ontwikkeling van jouw rol en onze organisatie.

Je bent verantwoordelijk voor:

 • Het opstellen van financiële prognoses en toekomstige kostenramingen voor projecten;
 • Het organiseren van maandelijkse projectreviews met projectleiders om de financiële status te bespreken;
 • Tijdige en juiste informatievoorziening ten behoeve van de maandafsluiting en de maandcijfers;
 • Het uitvoeren van diverse financiële analyses ter evaluatie en verbetering van projectprestaties, zoals analyses van extra werk en urenregistraties.

Dit ben jij:

 • Je staat stevig in je schoenen, hebt het vermogen om draagvlak te creeren voor verandering en belangen te bewaken.
 • Je hebt HBO werk- en denkniveau op het gebied van bedrijfseconomie of financiën;
 • Je hebt concrete ervaring opgedaan binnen project control;
 • Je hebt uitgebreide kennis van Excel en een affiniteit met Business Intelligence (BI).

Bij Stolze geloven we in betrokkenheid, groei en respect. Naast een stimulerende werkomgeving, gezelligheid en professionele collega's bieden we:

 • Een aantrekkelijk salaris afhankelijk van jouw kennis en ervaring;
 • Een functie voor minimaal 32 uur in de week, waarbij je de mogelijkheid hebt om in overleg flexibel en gedeeltelijk vanuit huis te werken;
 • 25 vakantie- en 13 ATV-dagen op fulltime basis;
 • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en groei;
 • Arbeidsvoorwaarden conform de CAO Metaal & Techniek en deelname aan het Pensioenfonds Metaal & Techniek (PMT);
 • Een werkomgeving die zowel internationaal als Nederlands is;
 • Een wekelijkse vrijdagmiddagborrel en een actieve personeelsvereniging;
 • Een nieuw en modern bedrijfspand (met fitnessruimte) in Maasdijk.

Wie zijn wij?

De wereldbevolking groeit, zuiver drinkwater wordt schaarser en goede voedselvoorzieningen zijn nodig. Verduurzaming is belangrijk en essentieel om onze kinderen een goede toekomst te kunnen geven. Hierdoor groeit de vraag naar duurzame en innovatieve technische oplossingen voor de professionele, bedekte tuinbouw. Want een plant telen, kan bedekt overal ter wereld.

Samen met 160 collega's in binnen- en buitenland behaalden we vorig jaar ruim 130 miljoen omzet. Techniek is onze passie!

Over GreenV:

Stolze is onderdeel van GreenV. GreenV is wereldwijd groot in de glastuinbouw met de ontwikkeling en aanleg van technische tuinbouwsystemen en geïntegreerde kasprojecten. Het is de ambitie van GreenV om de wereldwijde leider in tuinbouw te worden om zo in te kunnen spelen op de veranderingen en uitdagingen in een dynamische sector.

De visie die GreenV nastreeft is vers en gezond voedsel, planten en bloemen beschikbaar stellen voor iedereen, overal en altijd. GreenV bestaat nu uit volgende organisaties: Stolze, Prins Group, Prins USA, HT Verboom, Voshol, JV Energy Solutions en Green Simplicity. HAL Investments is betrokken als lange termijn investeerder in GreenV.

Kom je bij ons werken?

Stuur je cv en motivatiebrief naar of reageer via het online sollicitatieformulier op onze website.

Heb je eerst nog vragen? Neem dan contact op met Tobias Struijk (recruiter) via .Functie:project controller
Startdatum:03-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met T. Stolze Installatietechniek via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Westvoornekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de westvoornekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures westvoorne
 2. Projectcontroller T. Stolze Installatietechniek 03-05-2024

Bekijk ook andere vacatures