Vacature Finance Controller

Finance Controller in Rozenburg Zh

Voor onze opdrachtgever zoeken wij voor het team Bedrijfsvoering een vakkundige financieel specialist. Als Finance Controller van operationeel en tactisch beleid voorzie jij het team van een praktische werkwijze en effectieve financiële tools. Je bent daarnaast verantwoordelijk voor zowel de interne als externe financiële rapportages en draagt zorg voor een heldere verslaglegging hiervan. Tevens liggen er voor jou uitdagingen m.b.t. complexe financiële vraagstukken zoals marktwaarderingen, begrotingsprocessen. Vanzelfsprekend vraagt dit om voldoende kennis van geldige wet- en regelgeving waar een woningcorporatie aan moet voldoen.

Omdat opdrachtgever een kleinere corporatie is heb je een breed takenpakket dat ook snijdt met de rol van Business Controller. Je signaleert namelijk nieuwe trends en de (markt)ontwikkelingen voor de lange termijn. Op basis hiervan werk je financiële scenario's uit, maak je goed onderbouwde financiële analyses en vertaal je deze door naar mogelijkheden voor de organisatie.Functie:Finance Controller
Startdatum:13-06-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:36 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Headhuntersteam via l.parinussa@headhuntersteam.nl of 020-638 27 28. Of bezoek hun website https://www.headhuntersteam.nl/vacatures/finance-controller-5.

Deel de vacature:

Redactie Westvoornekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de westvoornekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures westvoorne
  2. Finance Controller Headhuntersteam 13-06-2024

Bekijk ook andere vacatures