Vacature Schipper

Schipper in Botlek Rotterdam

Binnenvaart Schipper
Klinkt een verantwoordelijke functie als schipper, met de vrijheid om je eigen dag in te delen en waarbij je elke avond gewoon thuis bent goed in de oren? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Elke dag halen wij het afval op van tientallen zeeschepen, en zorgen er voor dat al dat afval netjes wordt verwerkt. Met onze moderne binnenvaartschepen welke allemaal in eigen beheer zijn ontworpen, zorgen wij er voor dat het afval tijdens het inzamelen al gesorteerd wordt.

Op onze locaties in Rotterdam en Amsterdam zijn wij op zoek naar schippers voor onze schepen. Als schipper heb je een belangrijke en verantwoordelijke functie. Je hebt kennis van het schip, en tijdens de werkzaamheden staan veiligheid, duurzaamheid en kennis van de afvalstromen centraal.

  • Je bent verantwoordelijk voor het schip, de lading en de bemanning.
  • Veiligheid en duurzaamheid staan centraal.
  • Je coördineert het onderhoud van het schip.
  • Je houdt de administratie zorgvuldig bij ten behoeve van een precieze en correcte bedrijfsvoering.
  • Je draagt een steentje bij aan het schoonmaken en schoonhouden van de zee

Je bent: - Betrouwbaar, zelfstandig en stressbestendig. - Een enthousiaste schipper in het bezit van ADN basis of welwillend dit te halen - Uiteraard in het bezit van grootvaarbewijs met marifoon - Behendig met het gebruik van de computer

Wij bieden:

  • Een marktconform salaris
  • Een baan in de binnenvaart waarbij je elke avond thuis bent
  • Uitdagend werk bij een groeiend bedrijf

We nodigen je graag uit om te solliciteren. Heb je interesse in deze functie? Stuur dan een cv met een motivatiebrief naar:

Acquisitie op basis van deze advertentie wordt niet op prijs gesteldFunctie:schipper
Startdatum:09-06-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Bek & Verburg via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Westvoornekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de westvoornekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures westvoorne
  2. Schipper Bek & Verburg 09-06-2024

Bekijk ook andere vacatures