Vacature Sales Support Medewerker

Sales Support Medewerker in De Lier

Strikt noodzakelijk

Leveranciers Teamtailor

Marketing

Alumat Zeeman ·

Sales Support Medewerker

Solliciteer hier!

Ben jij communicatief sterk en zet jij de klant altijd centraal? Dan is de commerciële afdeling van Alumat Zeeman misschien wel een hele mooie plek voor jou!


De functie

Als Sales Support Medewerker heb je een centrale rol in het commerciële team van Alumat Zeeman. Hierin heb je een aantal terugkerende werkzaamheden, waar jij volledig de verantwoording voor hebt. Denk hierbij aan het verwerken van de orders in het ordersysteem, offertes opmaken en verwerken en het beantwoorden van klantvragen over alle mogelijke zaken (levertijden, leveringen, productbeschikbaarheid, technische vragen). Jij weet de juiste interne lijntjes te leggen om de klant zo goed mogelijk te helpen, maar nog vaker weet jij de problemen zelf al op te lossen.

Daarnaast zijn er een aantal andere werkzaamheden die jij sporadisch oppakt, zoals het maken van calculaties voor klanten, voornamelijk als backup voor collega's die dit op dagelijkse basis doen. Om dit goed te kunnen, verwachten wij van onze nieuwe collega dat hij/zij zeker interesse heeft in Techniek en in onze producten! Daarnaast ontvang je eventuele gasten en neem je telefoontjes aan. Met jouw klantvriendelijke instelling komt iedereen binnen met een glimlach.

Wat breng je mee:

 • Opleiding op MBO niveau 4, bijvoorbeeld in commerciële of technische richting;
 • Enkele jaren ervaring in een vergelijkbare setting en functie;
 • Communicatieve vaardigheden, zowel in het Nederlands als het Engels;
 • Technische affiniteit, we verkopen namelijk technische producten;
 • Stressbestendig en georganiseerd, we verwerken elke maand een groot aantal orders, om al deze orders tijdig te verwerken, zou je bestand moeten zijn tegen enige tijdsdruk;
 • Ervaring met klantcontact via telefoon, email en webshop, bij voorkeur in een B2B omgeving;
 • Pro-actieve instelling, wanneer jij iets opvallends? signaleert, onderneem je actie om dit op te pakken en op te lossen;
 • Ervaring met ERP systemen, Exact is een pre. Daarnaast werken we bij Alumat Zeeman met systemen als Synergie, Sumatra en Microsoft Office;
 • Ervaring met het opbouwen en onderhouden van (nieuwe) klantrelaties

Wat bieden we:

 • Een functie voor minimaal 32 uur per week, voorkeur gaat uit naar 40 uur!
 • Een salaris tussen de € 2.900 - € 3.500 bruto per maand o.b.v. 40 uur, afhankelijk van kennis en ervaring. Waarbij we graag zien dat je nog ruimte hebt om te groeien;
 • Alumat is aangesloten bij CAO metaal en techniek;
 • 25 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband;
 • Een leuk en divers team en de mogelijkheid om jezelf te blijven ontwikkelen;
 • Een uitdagende functie, waarin je jouw talent kunt inzetten om ons bedrijf verder te helpen.

Wie zijn wij?

Alumat is onderdeel van de BOAL GROUP en een gerenommeerde leverancier van de wereldwijde tuinbouwsector, met meer dan negen decennia expertise. We zijn een vertrouwde partner in het ontwerp en de productie van een breed scala aan kasonderdelen voor ontluchtingssystemen, aandrijfsystemen en oplossingen voor schermsystemen, evenals een voorkeursleverancier van kasonderdelen.
Gespecialiseerd in de industriële verwerking van draad, metaal en buizen voor kasoplossingen, is Alumat Zeeman in staat om op maat gemaakte kasbouwprojectvereisten over de hele wereld aan te passen.


BOAL gelooft erin dat het belangrijk is dat iedereen wordt gewaardeerd, gerespecteerd, en zichzelf mag zijn. Verschil verrijkt! Alleen als er ruimte is voor elkaars verschillen kan iedereen een unieke bijdrage leveren. Wij nodigen alle gekwalificeerde kandidaten uit om bij ons te solliciteren, ongeacht je achtergrond. We zijn ervan overtuigd dat het samenbrengen van verschillende perspectieven ons sterker maakt en ons in staat stelt om onze doelen te bereiken.

BOAL, Building & Growing together.

Denk je dat je het in je hebt om deze functie met succes in te kunnen vullen, druk dan op "solliciteer hier". Mocht je nog vragen hebben, dan kun je contact opnemen met of via .


BOAL biedt kassenbouwers een uitgebreid portfolio van modulaire systemen en oplossingen van hightech bedekte teelt. Het varieert van complete aluminium kasconstructies met geïntegreerd insectengaas tot geïsoleerde opslagruimtes, klimaatschermsystemen of losse kasonderdelen.

BOAL stemt zijn modulaire systemen af op de eisen van specifieke projecten en levert deze als een kant-en-klaar pakket direct op de bouwplaats. BOAL heeft een unieke positie in de waardeketen met zijn eigen geëxtrudeerd aluminium, dat 100% recyclebaar is en een bewezen belangrijke onderscheidende factor, vooral in de huidige omgeving van een tekort aan basismaterialen.

Na langdurige samenwerkingsverbanden met regionale en wereldwijde kassenbouwers heeft BOAL meer dan 8.000 hectare kassen geleverd in meer dan 50 landen. De systemen van BOAL dragen aanzienlijk bij aan het voeden van een snelgroeiende wereldbevolking en minimaliseren tegelijkertijd het gebruik van hulpbronnen.

BOAL stemt zijn modulaire systemen af op de eisen van specifieke projecten en levert deze als een kant-en-klaar pakket direct op de bouwplaats. BOAL heeft een unieke positie in de waardeketen met zijn eigen geëxtrudeerd aluminium, dat 100% recyclebaar is en een bewezen belangrijke onderscheidende factor, vooral in de huidige omgeving van een tekort aan basismaterialen.

Functie:sales support medewerker
Startdatum:14-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2900 – 3500
Uren per week:32 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met BOAL Group via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Westvoornekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de westvoornekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures westvoorne
 2. Sales Support Medewerker BOAL Group 14-05-2024

Bekijk ook andere vacatures