Vacature Financieel Medewerker Crediteuren

Financieel Medewerker Crediteuren in Maasdijk

Financieel Medewerker Crediteuren

"Je bent een echte doener"

Maasdijk Zuid-Holland

Import / Export AGF Tuinbouw AGF

Administratief / Financieel

32 - 40 uur

MBO

Wat ga je doen als Financieel Medewerker Crediteuren?

Als Financieel Medewerker Crediteuren maak je onderdeel uit van de Finance afdeling die verantwoordelijk is voor de financiële administratie van onze coöperatie. Je bent samen met jouw collega's van het crediteurenteam verantwoordelijk voor het gehele crediteurenbeheer. Samen zorgen jullie ervoor dat de betalingen correct en tijdig de deur uit gaan naar onze verschillende leveranciers.

In deze rol krijg je veel vrijheid en verantwoordelijkheden waarin je in je functie zelf het verschil kunt maken. Hierbij denk je graag proactief mee in het verbeteren van onze financiële werkprocessen en ben je in staat om hier voorstellen voor in te brengen en te implementeren. Daarnaast ben je flexibel ingesteld en kun je gemakkelijk meebewegen in onze groeiende en dynamische organisatie.

De Finance afdeling is onderverdeeld in vier teams, Accounting, Crediteuren, Debiteuren en Master Data Management. De totale afdeling bestaat uit 16 collega's, waarvan 5 in het crediteurenteam. Brandon Visser, Teamleider Crediteurenbeheer, zal jouw direct leidinggevende worden. Hij zal je wegwijs maken in de wereld van Crediteuren en alles wat daarbij komt kijken. Je komt terecht in een hecht informeel team, waarbij je nauw samenwerkt met de Finance teams en andere afdelingen binnen de organisatie.

Na een week hard werken met elkaar, sluiten we de week af met een vrijdagmiddagborrel in onze bar en tref je ook collega's van andere afdelingen voor een gezellig praatje. Ook de jaarlijkse teamuitjes zijn een terugkomend fenomeen.

Verder staat professionele en persoonlijke ontwikkeling centraal binnen onze organisatie. Wij vinden het belangrijk dat je de mogelijkheid hebt om je (door) te ontwikkelen, hierin liggen volop kansen binnen onze verschillende entiteiten.

Welke taken krijg jij?

 • Je controleert, verwerkt en boekt inkoopfacturen;
 • Je bereidt de wekelijkse crediteurenbetalingen voor;
 • Je controleert en analyseert mutaties op de verschillende grootboekrekeningen;
 • Je verzorgt de overige werkzaamheden op de crediteurenafdeling;
 • Je denkt proactief mee in het aanreiken van werk- en procesverbeteringen;
 • Je controleert en verwerkt bankmutaties en creditcard afschriften.

Wat bieden wij?

 • Jaarcontract voor een fulltime dienstverband (38 uur);
 • 26 vakantiedagen;
 • Aantrekkelijke bonusregeling;
 • Uitgebreide studiemogelijkheden;
 • Persoonlijke ontwikkeling;
 • Elke dag fruit en een gezonde lunch.

Wie ben jij?

 • MBO-4 werk- en denkniveau. Relevante werkervaring in een soortgelijke functie is een pré;
 • Ervaring met geautomatiseerde systemen, waarbij Excel, Exact Globe en Green Commerce en Business Central van Microsoft een pré zijn;
 • Gestructureerd, analytisch, kwaliteitsgericht en energiek;
 • Communicatieve vaardigheden en beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
 • Collegiaal, verantwoordelijkheidsgevoel, doorzettingsvermogen: je bent een echte doener.

Werken bij Harvest House:

Wij zijn Harvest House, een coöperatie van Nederlandse telers. Wij telen tomaten, paprika's, en komkommers en brengen die bij consumenten over de hele wereld. We zijn doeners: daadkrachtig, ondernemend en professioneel. We zijn transparant en communiceren open met elkaar. We doen het vooral samen. Want samen bereiken we meer. Wij geloven dat iedereen in de wereld toegang moet hebben tot gezond, voedzaam en lekker eten. Zo zijn we de bron van een gezond leven.

Die belofte doen we niet alleen aan de markt, maar net zo goed aan elkaar. Wij stimuleren iedereen bij Harvest House om gezond te groeien, te werken én te leven. Wil je ontwikkelen, leren en doorgroeien? Dat kan. We hebben uitgebreide studiemogelijkheden en we gaan twee keer per jaar met je in gesprek over je persoonlijke ontwikkeling.

We bieden je een passend salaris en er is een bonusregeling van kracht. We willen dat onze medewerkers gezond kunnen werken. Je krijgt van ons elke dag fruit en wij bieden je een gezonde lunch en wekelijks krijg je onze producten mee naar huis. Bovendien zorgen we voor een gezonde werkplek met een fijne sfeer.

Gezond begint bij ons.

Solliciteren?

Heb je interesse in deze vacature? Stuur dan je cv en motivatiebrief naar of solliciteer door middel van onderstaande sollicitatiebutton. Heb je vragen? Bel ons dan op .

Financieel Medewerker CrediteurenFunctie:financieel medewerker crediteuren
Startdatum:23-04-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:38 – 38

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Harvest House via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Westvoornekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de westvoornekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures westvoorne
 2. Financieel Medewerker Crediteuren Harvest House 23-04-2024

Bekijk ook andere vacatures