Vacature Administratief Medewerker

Administratief Medewerker in De Lier

Administratief medewerker

Ben jij een echte regelneef die toe is aan een veelzijdige functie waarbij je de projectadministratie bijhoudt en je daarnaast inzet voor allerhande administratieve klussen? Mooi! Dan komen we graag met jou in contact.

De uitdaging

Wekelijks verwerk jij in ons ERP-systeem de werkbonnen tot verkoopfacturen. Daarbij kunnen altijd vragen om de hoek komen kijken. Jij weet daar raad mee en bijt je erin vast, totdat de bonnen van A tot Z verwerkt zijn. Je draagt je steentje bij om ons ERP-systeem verder te implementeren en succesvol te maken. Daarnaast houd je een oogje in het zeil als het gaat om onze procesbeschrijvingen en breng je daar eventueel aanpassingen in aan. Je bewaakt onze VCA-certificering waarvoor je de nodige acties uitvoert. Uiteraard komt er nog meer kijken bij deze functie, jij bent dan ook goed inzetbaar voor allerhande administratieve hand- en spandiensten.

Dit ben jij:

 • Je bent accuraat en houdt ervan om dingen te verwerken;
 • Van een afgeronde taak en lege mailbox word jij gelukkig;
 • Je hebt minimaal 2 jaar werkervaring in een soortgelijke, ondersteunende functie;
 • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift;
 • Je bent praktisch ingesteld en biedt de helpende hand waar nodig.

Dit bieden wij:

 • Een functie voor 32 tot 38 uur per week;
 • De mogelijkheid om zelf je werktijden te bepalen, werken onder schooltijd is een optie;
 • Op vrijdagmiddag sluiten we de week met elkaar af onder het genot van een drankje;
 • Jaarlijks diverse uitjes met het hele Van Wensen team;
 • Overige voorwaarden volgens de CAO Metaal en Techniek Technisch Installatiebedrijf.

Van Wensen Elektrotechnieken B.V. is opgericht in 1976 en een echt familiebedrijf. Wij zijn een gespecialiseerd elektrotechnisch bedrijf met twee bedrijfstakken. Van Wensen Elektrotechniek en Wepan Paneelbouw. Door de jarenlange ervaring is deze organisatie dé specialist als het gaat om het realiseren van technische installaties en het vervaardigen van regel- en besturingspanelen. En alles is maatwerk. Zelfs de meest complexe vraagstukken worden omgezet naar praktische oplossingen. Dit alles wordt gerealiseerd door onze 40 gedreven medewerkers. Het bedrijf is volledig VCA* gecertificeerd.

Ben jij, of ken jij, de perfecte persoon voor deze functie? Laat het snel weten en wellicht drinken wij binnenkort een kop koffie met elkaar! Je kunt jouw motivatie en CV mailen naar . Heb je vragen? Schroom niet en mail deze ook naar .

(0)174-510498

1, 2678 KD, De Lier

MenuFunctie:administratief medewerker
Startdatum:17-04-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 38

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Wepan via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Westvoornekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de westvoornekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures westvoorne
 2. Administratief Medewerker Wepan 17-04-2024

Bekijk ook andere vacatures