Vacature Projectleider Gebiedsontwikkeling

Projectleider Gebiedsontwikkeling in Naaldwijk

 • Bel
 • Vacature: Projectleider Gebiedsontwikkeling

Waalpartners is een toonaangevend bedrijf binnen de gebiedsontwikkeling. Wij werken aan projecten als 5 de dorp-Zuidplas, Vroondaal-Den Haag, LierMolenSloot-Westland en De Bleek-Montfoord. Hierbij hebben wij de rol van de integrale adviseur die het overzicht bewaard en naast de opdrachtgever staat.

Wil jij daadwerkelijk bijdragen aan de uitdagingen die het realiseren van woningbouw biedt? Wil jij werken vanuit de visie van duurzame gebiedsinrichting en klimaatadaptatie? Als Projectleider Gebiedsontwikkeling bij Waalpartners speel je een cruciale rol bij het realiseren van de bouwopgaven van onze opdrachtgevers. In deze rol ben je sterk in het adviseren van de opdrachtgever, heb je oog voor, en vind je de balans tussen, de belangen van betrokken partijen en weet je hiernaar te handelen.

Met je brede kennis en je jarenlange ervaring kom je niet snel voor verrassingen te staan. Zowel in de voorbereidende als de uitvoerende fase zorg je ervoor dat het proces vloeiend blijft verlopen, ook bij langdurende integrale projecten. Je eigen netwerk zet je in om de dienstverlening van Waalpartners verder te profileren. Als projectleider ben je bovendien de spil in de ontwikkeling van zowel medewerkers als de organisatie.

WAT VERWACHTEN WIJ?

 • Kennis om complexe en integrale projecten te doorzien en te begeleiden.
 • Commercieel inzicht met een actuele kennis van de markt, ontwikkelingen en trends.
 • HBO werk- en denkniveau met minimaal 5 jaar relevante ervaring
 • Goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid.
 • Persoonlijke kenmerken: collegiaal, verantwoordelijkheidsgevoel en discipline, contracterend vermogen, kwaliteitsgericht, probleem analytisch, resultaatsgericht en besluitvaardig.

WAT BIEDT WAALPARTNERS JOU?

Naast een dynamische projectomgeving met uitdagende projecten, werk je samen met collega's die zichzelf zien als persoonlijk, betrouwbaar en betrokken bij projecten maar zeker ook naar elkaar. Deze kernkwaliteiten vormen de fundering voor het goede werkklimaat van Waalpartners. Natuurlijk is dit werkklimaat alleen mogelijk met:

 • Budget voor ontwikkeling.
 • Flexibiliteit in arbeidstijden.
 • Goede pensioenregeling.
 • Resultaatsafhankelijke winstdeling.
 • Een aantrekkelijk salaris tussen de €4.800 en €6.000 per maand (o.b.v. 40u/pw), afhankelijk van jouw ervaring.
 • Diverse mobiliteitsopties.

Naast werken vinden we het belangrijk dat we ook ontspanning faciliteren. Zo organiseren we vaak evenementen met elkaar. Hierbij worden ook partners en kinderen regelmatig betrokken.

Wil jij als Projectleider aan de slag bij Waalpartners? Stuur dan je motivatiebrief en CV per e-mail aan . Een assessment kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure. Bel dan naar , telefoon .Functie:projectleider gebiedsontwikkeling
Startdatum:23-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:4800 – 6000
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Waalpartners via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Westvoornekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de westvoornekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures westvoorne
 2. Projectleider Gebiedsontwikkeling Waalpartners 23-05-2024

Bekijk ook andere vacatures