Vacature Contentmanager

Contentmanager in De Lier

Voorspellend telen

Geplaatst op 30 mei 2024

Voorspellend telen

Van reactief naar proactief: Svegro Group's zoektocht naar de ideale manier van werken in voorspelbaar telen. Priva sprak met Kristin Orrestig en Lisa Lindström over hoe het voeden van een cultuur van innovatie en het omarmen van nieuwe, data gedreven technologie hun duurzame toekomst bepalen.

Om ons te verdiepen in de verschillende toekomstperspectieven voor de tuinbouw, ontmoetten we Kristin Orrestig en Lisa Lindström in Zweden. Zij zijn een voorbeeld van het van het optimaal benutten van de mogelijkheden op het gebied van voorspellend telen. Kristin is CEO bij Svegro Group, Lisa is supply chain manager. Bij Svegro telen ze verse kruiden en slasoorten voor de Zweedse markt. Samen spraken we over de verschuiving van reactief naar voorspellend telen. Ze zijn koplopers op dit gebied en zijn ervan overtuigd dat data-gedreven telen de manier is om je gewassen, mensen en bedrijf ook in de toekomst gezond en succesvol te houden.

Werken bij Holland Hortimedia?


Contentmanager m/v - Salesmanager m/vFunctie:contentmanager
Startdatum:01-06-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:Lagere school
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Holland HortiMedia via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Westvoornekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de westvoornekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures westvoorne
  2. Contentmanager Holland HortiMedia 01-06-2024

Bekijk ook andere vacatures