Vacature Medewerker

Medewerker in s-Gravenzande

Werken bij Intratuin

Medewerker Tuincafé

Wat doe je?

Ons aanbod in het Tuincafé is divers! Zo komen onze gasten graag voor een goed ontbijt, uitstekende koffie (met gebak) en lekkere lunchgerechten.


In de ochtend begin je met het voorbereiden van deze heerlijke gerechten, tussentijds zorg je voor een schone en opgeruimde werkomgeving, maar je houdt je oog op onze gast!

Deze help jij op enthousiaste en klantvriendelijke wijze!


Wie ben jij?

Je bent enthousiast, gedreven, resultaatgericht en gastvrijheid staat hoog bij jou in het vaandel! Jij bent op zoek naar een flexibele baan, waarin je tijdens drukke periodes maximaal 32 uur per week werkt en in rustigere periodes minimaal 16 uur per week. Je bent ook bereid om in het weekend te werken (wisselende weekenddag).

Wat bieden wij jou?

Een leuke horeca functie met gunstige tijden , in een enorm enthousiast team die er voor gaat om het leukste Tuincafé te zijn!

De arbeidsvoorwaarden en salariëring zijn conform de CAO Tuincentra (dit houdt in dat feestdagen en het werken op zondag gecompenseerd worden).

Geïnteresseerd?

Aarzel dan niet en stuur je motivatie met CV !

Voor meer informatie kun je contact opnemen met (P&O adviseur). Dit kan per mail, of telefonisch .

  • Opleidingsniveau: VMBO
  • Aantal uren: 16 - 24 uur
  • Locatie: 's-Gravenzande


Functie:medewerker
Startdatum:04-06-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:16 – 24

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Intratuin via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Westvoornekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de westvoornekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures westvoorne
  2. Medewerker Intratuin 04-06-2024

Bekijk ook andere vacatures