Vacature Bestuurslid

Bestuurslid in Middelharnis

Sluitingsdatum: 31-07-2024

Bestuurslid Vrienden van Zuidwester


VMBO/MAVO/HAVO/VWO , MBO

Wil je iets doen waarmee je écht het verschil maakt voor cliënten in de gehandicaptenzorg?

"Kleur willen brengen aan het leven van cliënten bij Zuidwester. De basis waarvoor we bestaan." - Vrienden van Zuidwester

Sinds 2002 zetten de Vrienden van Zuidwester zich in om het leven van de cliënten die wonen en/of werken bij Zuidwester leuker en gezelliger te maken. Dit doen we door het organiseren van allerlei activiteiten en evenementen, zoals workshops, muziek op reis en vriendendagen. Ook proberen we specifieke wensen te vervullen van cliënten: denk bijvoorbeeld aan de aanschaf van duofietsen, tover- en beleveningstafels. Voor zowel de activiteiten als de wensen worden sponsors gezocht (fondsenwerving).
Je bent continu bezig met nét dat beetje extra voor de cliënten van Zuidwester. En of dat voldoening geeft!

In de toekomst willen we graag de leuke dingen blijven organiseren én we willen ook nog meer betekenen voor de cliënten. Daarom zoeken we versterking in de vorm van bestuursleden. Dit klinkt misschien spannend, maar het betekent vooral dat je je samen met collega-bestuursleden inzet om echt toffe dingen voor cliënten van Zuidwester neer te kunnen zetten. Iedereen kan dit doen. Jong, oud, gepensioneerd, student (ook heel leuk als extra ervaring naast je studie!))
Eigenlijk komt het op het volgende neer; heb je affiniteit met de gehandicaptenzorg, vind je het leuk en belangrijk om activiteiten te organiseren voor cliënten, ben je in staat om mensen te enthousiasmeren en overtuigen, ga je op pad als ambassadeur van vrienden van Zuidwester én ben je gemiddeld ongeveer 4 uur per week beschikbaar om je in te zetten (meer mag altijd!))? Dan zoeken we jou!

Nieuwsgierig geworden? Dat snappen we! Meer informatie over de Vrienden van Zuidwester vind je op www.vriendenvanzuidwester.org . Heb je vragen? Neem dan gerust contact op via of via telefoonnummer .
Hebben we je al overtuigd? Mail dan naar , via .


IT-medewerker Zorgdomotica

MBO 4 Middelharnis 32-36 uur, onbepaalde tijd

Functie:bestuurslid
Startdatum:29-04-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Zuidwester via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Westvoornekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de westvoornekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures westvoorne
  2. Bestuurslid Zuidwester 29-04-2024

Bekijk ook andere vacatures