Vacature Laden-Lossen en Inlijmers

Laden-Lossen en Inlijmers in Europoort Rotterdam

Voor een zeer betrouwbare opdrachtgever in Europoort zijn wij met SPOED op zoek naar meerdere laders en losser en inlijmers. Als lader/ losser ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor laden van lege en nieuwe olievaten.

Het gaat om een parttime functie van 24 tot 40 uur per week. Dit kan wekelijks verschillen. Daarnaast vragen wij u wel om flexibel inzetbaar te zijn. En liefst in het bezit zijn van een rijbewijs B. Indien onze opdrachtgever en wij tevreden zijn nemen we ook mensen in dienst voor langere duur.Dus vastigheid wordt geboden.

Er wordt gewerkt in 3 ploegendienst:

Ochtenddienst:  06:30 tot 15:00 uur.

Middagdienst:    15:00 tot 23:30 uur.

Nachtdienst:       23:30tot 06:30 uur.

Wat Maro Service biedt:

  • Goede salariëring en arbeidsvoorwaarden
  • Ploegentoeslag van 19% - 25% per gewerkt uur extra op het uurloon !
  • Vervoer wordt verzorgt
  • Prettige werksfeer binnen een klein bedrijf

Maro Service Nederland B.V. is een organisatie die zich als multi-functioneel speler profileert zoals als je kunt zien op de site. Een zeer brede en sociale organisatie waarbij respect, waardering, samenwerking, en dankbaarheid zeer sterke kernwaarden zijn. Maro Service staat voor familiegevoel, kwaliteit van de diensten, en we werken zeer klantgericht.                                                  We zijn een stabiele & betrouwbare organisatie die al 25 jaar actief is op veschillende vlakken met meer dan 130 man in dienst !

Ben je enthousiast geworden? Ben je geïnteresseerd in de functie als lader of inlijmer ? Super ! Verstuur dan nu je CV en motivatiebrief via de button. Mocht je graag meer informatie willen, neem dan contact op met onze firma.

Maro Service Nederland B.V

Zuideinde 148

2991 LK Barendrecht

Tel:   (+31) 180-415044

www.maroservice.nlFunctie:ploegendienst
Startdatum:25-10-2023
Ervaring:Geen ervaring
Educatielevel:LBO
Contracttype:Vast
Salaris:13 – 15
Uren per week:24 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Maro Service Detachering B.V. via marcel@maroservice.nl of 31180415044. Of bezoek hun website https://www.maroservice.nl.

Deel de vacature:

Redactie Westvoornekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de westvoornekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Westvoorne
  2. Laden-Lossen en Inlijmers Maro Service Detachering B.V. 25-10-2023

Bekijk ook andere vacatures