Vacature Machine Operator

Machine Operator in Vierpolders

Machine Operator

Wordt dit je nieuwe baan?

Globe Plant is trots op de mooie groente-, potplanten en snijbloemen die we het hele jaar door met gedreven collega's in Vierpolders en Brielle maken! Van het zaaien tot het afleveren van de planten bij de klant, alles doen we zelf. Dat maakt ons uniek. Doordat we specialist zijn in alle deelprocessen kunnen we precies die plant maken die de klant in binnen- of buitenland graag hebben wil. De diversiteit aan planten en processen maakt dat geen dag bij ons hetzelfde is. Durf jij het aan om met jouw enthousiasme mee te werken aan een kwalitatief hoogwaardige plant in de functie van:

- Machine operator

-

bedienen van diverse tuinbouw machines en rijden met heftruck, uitzetwagen

Je uitdaging

Als Machine Operator haal je het beste uit één van onze machines! Doordat je de machine door en door kent, kun je de machine zo optimaal mogelijk laten draaien. Hiermee draag je bij aan het realiseren van een plant met een zo'n hoog mogelijke kwaliteit! Daarnaast verzorg je kleine onderhoudswerkzaamheden aan je machine. Je rijdt met de heftruck en uitzetwagen om planten aan- en af te voeren van de machine en om ze op de juiste plek in onze tuin te zetten.

Ben jij dit?!

Om kwalitatief hoogwaardige planten te kunnen maken, werken we graag samen met kwalitatief hoogwaardige collega's!

  • Je vindt het een uitdaging om de aan jou toegewezen machine feilloos te laten lopen. Je beschikt dan ook over technisch inzicht en vaardigheden.
  • Je werkt netjes en secuur en je bent een echte doener.
  • Je bent enthousiast en je kunt je collega's op een prettige manier de werkzaamheden rondom de machine uitleggen.
  • Je kunt op een heftruck en/of uitzetwagen rijden of je wilt dit op korte termijn leren.
  • Fijn als je kennis hebt van onze producten. Heb je die nog niet, dan leren we je dit graag!
  • Je bent flexibel en je vindt het geen probleem om eens langere dagen te maken of in het weekend te werken. (Natuurlijk kun je dan in overleg op een ander moment eens lekker vroeg naar huis.))
  • Uiteraard ben je enthousiast om in de glastuinbouw te werken.
  • Je woont in de regio en je hebt eigen vervoer.

Dit bieden wij je…

Als je houdt van afwisseling in je werk. Als je samen wilt werken met collega's die ervoor gaan, dan pas je helemaal binnen ons team! We maken graag gebruik van je kennis, zelfstandigheid en enthousiasme. We maken graag gebruik van je kennis, zelfstandigheid en enthousiasme. We geven je alle kans om verder te groeien in je functie en ondersteunen je op aspecten die nieuw voor je zijn.
Je arbeidsvoorwaarden zijn afhankelijk van je specifieke kennis en ervaring.

Informatie en solliciteren

Meer weten over deze functie? Bel dan even met een van onze directieleden, Thijs van de Westelaken, . Dat kan ook! Stuur dan je CV samen met je motivatiebrief naar .Functie:machine operator
Startdatum:24-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Globe Plant via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Westvoornekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de westvoornekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Westvoorne
  2. Machine Operator Globe Plant 24-11-2023

Bekijk ook andere vacatures