Vacature Instructeur/Instructrice

Instructeur/Instructrice in Ouddorp

Instructeur/instructrice YinYoga en/of PowerYoga (1 tot 2 uur per week)

Wil jij mensen motiveren en stimuleren om het beste uit zichzelf te halen op sportgebied en specifiek met yoga? Ben jij helemaal fan van Yoga en wil je andere mensen net zo enthousiast maken? Ben jij beschikbaar op de dinsdag en/of woensdagavond en wil je deel uitmaken van een super gezellig team? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Jouw rol als Yoga instructeur/instructrice
Bij FOCUS Health & Fitness is iedereen welkom, ongeacht het niveau waarop je sport. Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich op zijn of haar gemak voelt en vooral plezier beleeft aan het werken aan de gezondheid. Jij draagt dit uit tijdens je les en weet mensen te motiveren om zo hun persoonlijke doelen te behalen.
YinYoga is een rustige vorm van yoga waarbij het gaat om ontspanning. Jij kan dit vanuit je eigen innerlijke rust overbrengen op de deelnemers, waardoor het de deelnemers kan helpen de balans in het dagelijkse leven terug kunnen vinden.
PowerYoga is een actievere vorm van yoga, waarbij de nadruk meer ligt op het creëren van fittere, sterkere en lenigere spieren. Jij kan dit op energieke wijze overbrengen en ze uitdagen de actieve houdingen juist uit te voeren.
Bij beide lessen is het aan jou de taak de deelnemers tevreden naar huis te laten gaan.

Waar en met wie werk je?
Je wordt deel van team FOCUS Health & Fitness en komt voornamelijk te werken binnen onze nieuwe locatie in Ouddorp, maar je kunt ook ingezet worden voor locatie Oude-Tonge en Middelharnis.

Herken je jezelf hierin?
- Jij vindt het heerlijk om jouw passie voor yoga over te brengen aan anderen
- Jij vindt het een uitdaging andere mensen in beweging te krijgen of juist tot rust te laten komen
- Jij kent de achtergrond van de yoga oefeningen, waar ze voor staan en wat ze kunnen betekenen voor jouw deelnemers
- Jij hebt oog voor het individu, maar kan tegelijkertijd een groep als geheel laten meebewegen in een les

Wat wij verwachten:
- Je hebt een relevante (yoga)opleiding gedaan of hebt 1 van deze lessen langere tijd gevolgd
- Je bent beschikbaar op de dinsdag- en/of woensdagavond
- Je bent bereid om in te vallen tijdens vakanties of andere gelegenheden
- Je bent bereid te investeren in het ontwikkelen van je lesgeef skills als je hier nog geen ervaring in hebt

Wat wij bieden:
- Een groeiend en enthousiast team
- Mogelijkheid tot het volgen van eventuele relevante cursussen
- De kans om jouw enthousiasme over te brengen aan een breed publiek
- Marktconform salaris + gratis sporten

Over FOCUS Health & Fitness
FOCUS Health & Fitness is meer dan alleen een plaats om te sporten. Ontspanning, gezondheid en sporten onder een dak! Een sportcentrum gevestigd in Oude-Tonge, Middelharnis en Ouddorp waar afwisseling in het sporten, professionele begeleiding en werken aan een gezonde levensstijl centraal staan. Iedereen die wil investeren in zijn gezondheid is van harte welkom - van jong tot oud, van beginner tot gevorderde.

Ons team bestaat uit een grote diversiteit van mensen die onze doelgroep weerspiegeld. Je krijgt alle ruimte om te groeien, te leren, te ontdekken en om mee te denken zodat we van FOCUS Health & Fitness een nog leukere sportschool kunnen maken dan het al is.

Ben jij onze nieuwe aanwinst?
Herken jij jezelf in bovenstaande tekst en kun je niet wachten om deel uit te gaan maken van ons team? Of heb je misschien nog vragen? We leren je graag kennen! Reageer via ovv vacature Yoga.Functie:instructeur instructrice
Startdatum:15-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Focus Health & Fitness via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Westvoornekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de westvoornekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures westvoorne
  2. Instructeur/Instructrice Focus Health & Fitness 15-05-2024

Bekijk ook andere vacatures