Vacature Floormanager

Floormanager in Vierpolders

ZustainaZustaina

Floormanager

Wil jij samen met ons impact maken en word je blij van duurzame goodies? Ben je van nature een organisatietalent en in staat om het proces tot in de puntjes te organiseren? Dan zijn we op zoek naar jou! Je motiveert je inpak-team om samen de duurzame geschenken mooi en feestelijk te verpakken. Je bent pas tevreden als jij met je team ervoor gezorgd hebt dat iedere medewerker een mooie en feestelijke box heeft ontvangen. Met jouw enthousiasme, energie en organisatietalent worden alle cadeauboxen van 2023 gestructureerd geleverd.

Als floormanager ben je heel belangrijk voor ons. Je werkt gestructureerd en bent een echte aanpakker die samen met de operationeel manager zorgt dat alles vlekkeloos verloopt. Je bent eindverantwoordelijk voor het inpakproces van A tot Z. Dat betekent dat je naast het coachen van onze fulfilment medewerkers ook zorg draagt voor de planning en voorbereiding van de shift. Je schakelt dagelijks met de accountmanagers en inkoopafdeling van ZustainaBox.

ZustainaBox maakt duurzame cadeauboxen voor bedrijven. En jij zorgt ervoor dat deze feestelijk en netjes bij onze klanten worden geleverd! Hoe meer werknemers een duurzame cadeaubox krijgen, hoe meer impact we maken. Zo simpel is het. En daar hebben we jou bij nodig.

Wat ga je doen?

Je gaat bij ons meebouwen aan het succes van ZustainaBox. Je start in ons jonge en enthousiaste team dat werkt vanuit Vierpolders en Oostvoorne. De komende periode zullen we bij ZustainaBox duizenden kerstpakketten inpakken om anderen te inspireren duurzamere keuzes te maken. Jouw belangrijkste taken? We zetten ze graag op een rij:

 • Je bent eindverantwoordelijk voor de inpak shifts van ZustainaBox;
 • Je versterkt ons team door het team te coachen en te motiveren en mee te draaien met de shifts;
 • Je coördineert de shift, plant collega's in en zorgt dat de shift vlekkeloos verloopt door het aansturen van een compleet fulfilment team;
 • Je stemt met de inkoopafdeling af dat alle benodigde voorraad op de juiste tijd en gewenste locatie geleverd wordt;
 • Je zorgt ervoor dat voor alle projecten de benodigde content (boxbriefjes) en checklisten gemaakt worden;
 • Je bewaakt de KPI's die gezamenlijk met de Accountmanagers zijn opgesteld en neemt initiatief tot verbetering;

Wie zijn wij?

ZustainaBox is een B Corp en Social Enterprise. We maken duurzame cadeauboxen voor bedrijven die graag groen geven. Wij zijn de box met een missie. Zoveel mogelijk mensen enthousiast maken om vaker te kiezen voor duurzaam. Dat doen we door het mooiste eco cadeau te maken. Elke box vertelt een verhaal. En bij elke box zit een jaar lang duurzame inspiratie via een lidmaatschap van de ZustainaClub.

"Hoe meer werknemers een duurzame cadeaubox krijgen, hoe meer impact we maken. " Zo simpel is het.

"

- Manon van Leeuwen, founder

Ons hoogseizoen is van oktober tot maart. Ons kantoor en tegelijkertijd magazijn bevindt zich nu nog op het bedrijventerrein van Vierpolders. Volgend jaar zomer verhuizen we richting de randstad. Op kantoor werken we met een vast team van 5. In het hoogseizoen, tijdens onze drukke (kerst) periodes vanaf oktober, werken we vanaf meerdere locaties. Ook ons kantoor vult zich dan met al onze oproepkrachten (zo'n 20) die er samen alles aan doen om de duizenden eindejaarsgeschenken de deur uit te sturen. Een gezellige, maar hectische boel dus.

We zijn een hecht team en houden naast hard werken ook van socializen en gezelligheid. We vinden het belangrijk om samen te lunchen en elke dag onze stappenteller aan te zetten. Een dagelijkse wandeling in de natuur hoort daarbij.

We starten samen met de weekly kick-off, hierin bespreken we onze planning voor de week, nieuwe ideeën en de voortgang van projecten. Aan het einde van de week evalueren we deze onder het genot van een borrel.

Wij passen bij jou als

 • Je blij wordt van onze missie
 • Je nu al bruist van de ideeën
 • Je houdt van een startup-cultuur
 • Je zelfstandig kan werken en het liefst zelf initiatief neemt

Wat bieden wij?

 • De kans om mee te bouwen aan onze missie
 • Een werkplek met een laptop
 • Een 4-daagse werkweek in het laagseizoen met een fulltime salaris
 • Een salarisindicatie van 2.000 - 2.500 euro/maand, afhankelijk van opleiding en ervaring
 • Jonge en enthousiaste collega's
 • Veel vrijheid en ruimte voor initiatief

Wie ben jij?

 • Een enthousiast mens, ondernemend met een groen hart
 • Een organisatietalent die houdt van aanpakken en leidinggeven
 • Je durft verantwoordelijkheid te nemen
 • In het bezit van een afgeronde MBO/HBO
 • Je bent bereid om in ons hoogseizoen van oktober tot januari extra te werken

Ben je enthousiast geworden?

Wij dagen je uit! Solliciteer op deze functie en overtuig ons dat jij onze nieuwe collega bent. Stuur ons als reactie jouw motivatie en een CV naar .

Vragen? Bel/app/mail met Manon van Leeuwen, onze founder. Je kan haar bereiken op of mailen viaFunctie:floormanager
Startdatum:03-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2000 – 2500
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met ZustainaBox via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Westvoornekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de westvoornekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Westvoorne
 2. Floormanager ZustainaBox 03-02-2024

Bekijk ook andere vacatures