Vacature Chauffeur

Chauffeur in Vierpolders

"Klopt jouw hart sneller van ronkende motoren en ben jij graag op tijd thuis voor het avondeten? Wil jij ook meewerken aan een beter milieu? Word dan onze nieuwe topper als perswagen chauffeur! "
Wij zijn op zoek naar een PERSWAGEN CHAUFFEUR die het leuk vindt om in teamverband te werken. Het betreft een functie voor 40 uur per week.


HEB JIJ...

Uitstekende skills als perswagenchauffeur, houd jij je wagen graag in topconditie en ben je in het bezit van minimaal rijbewijs C en code 95? Kom dan snel even de sfeer proeven!
Als perswagen chauffeur werk je zelfstandig en kan je verantwoord/veilig met je vrachtwagen omgaan. Je bent verantwoordelijk voor de orde en netheid van de vrachtwagen en zorgt dat de dagelijkse bijkomende taken, zoals tanken, documenten, etc. worden afgehandeld. Je bent als perswagen chauffeur het visitekaartje van ons bedrijf en bent er niet vies van je handen uit de mouwen te steken. Een veelzijdige topper dus!

WAT HEBBEN WIJ VOOR JOU?

  • Marktconform brutosalaris tussen €2.424,00 en € 3068,00 (excl. overuren) op basis van relevante ervaring;
  • Alle overuren worden uitbetaald en bieden wij uitstekende secundaire voorwaarden
  • Uitbetaling altijd rond de 24 e van de maand
  • Fulltimebaan met kans op vast dienstverband
  • Vakantiedagen marktconform
  • Goede pensioenregeling
  • Ons team is echt een team in een uitdagende werkomgeving, waarin veel ruimte en vrijheid is. Hierin ben jij volop in beweging en waar je jezelf gegarandeerd nog verder kan ontwikkelen.

VRAGEN OF WIL JE SFEER KOMEN PROEVEN?

Bel ons gerust of stuur een mail en kom even langs om de sfeer te proeven. Stuur ons een mail met jouw CV en jouw persoonlijke verhaal.
Ons mailadres:
Je kunt ons bereiken op nummer:
We zien uit naar jouw reactie!

Afvalprobleem groot, oplossing Klein

Klein Recycling BV Correspondentieadres Seggeweg 1 3237 MK Vierpolders

Hoofdlocatie
Seggeweg 1 3237 MK Vierpolders +31 (0) 181 661 795Functie:chauffeur
Startdatum:07-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Vast
Salaris:2424 – 3068
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met J. Klein via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Westvoornekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de westvoornekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Westvoorne
  2. Chauffeur J. Klein 07-02-2024

Bekijk ook andere vacatures