Vacature Flexmedewerker Kinderopvang

Flexmedewerker Kinderopvang in Maassluis

Werken

bij UN1EK

AANTAL UREN IN OVERLEG

Wil je graag werken als pedagogisch medewerker maar wil je geen vaste groep?
Wil je

Hier herken jij jezelf in!

Als flexmedewerker zorg je samen met je collega's ervoor dat kinderen én ouders zich bij ons thuis voelen. Door jouw manier van werken, draag je bij aan een veilige, flexibele kinderopvang die gericht is op de ontwikkeling van het kind. De achterliggende gedachte daarbij is dat kinderen zich op deze manier via hun eigen wijze in een vertrouwde omgeving ontwikkelen. Onze manier van (samen)werken kenmerkt zich door enthousiasme, openheid en respect voor ouders en kinderen, en naar collega's onder elkaar.

  • Relevante opleiding voor Kinderopvang
  • VVE en taaltoets niveau 3
  • Enthousiasme
  • Goede communicatieve vaardigheden
  • Flexibiliteit in tijd en instelling

Wat bieden wij?

UN1EK biedt je de mogelijkheid om op flexibele basis te werken op diverse locaties in de regio Maassluis, Vlaardingen en Schiedam. Je start met een nul-urencontract of een contract met een klein aantal uren. Als blijkt dat je geschikt bent voor de functie en vaak genoeg beschikbaar bent, dan kunnen we je contract uitbreiden.

Arbeidsvoorwaarden

We willen een werkomgeving creëren waarin medewerkers zich gewaardeerd voelen. Een goed en flexibel arbeidsvoorwaardenpakket is een vereiste om onze medewerkers te binden en boeien.

Secundaire arbeidsvoorwaarden

Functie:flexmedewerker kinderopvang
Startdatum:25-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:26 – 26

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met UN1EK kinderopvang via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Westvoornekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de westvoornekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures westvoorne
  2. Flexmedewerker Kinderopvang UN1EK kinderopvang 25-05-2024

Bekijk ook andere vacatures