Vacature Financieel Medewerk(st)er - Financieel Medewerk(st)er

Financieel Medewerk(st)er - Financieel Medewerk(st)er in Europoort Rotterdam

Financieel medewerk(st)er

Maandagochtend…. Je moet weer aan de bak. Saai, eentonig werk, vervelende collega's, nog vervelendere debiteuren en crediteuren. En dan regent het ook nog… Klinkt goed? Lees dan zeker niet verder!

Maar… ben jij op zoek naar een interessante financieel-administratieve functie bij een leuke organisatie, met nog leukere collega's? Is het verzorgen van een duidelijke, complete en accurate financiële administratie voor jou géén uitdaging? Krijg jij energie van het helpen van collega's bij bijvoorbeeld vragen over budgetten of eerdere bestedingen? Ben je een mensenmens en kun je het verhaal áchter de cijfers doorgronden? Dan zijn wij op zoek naar jou (en jij ook gewoon naar ons, anders las je dit niet ).

Wie zijn wij

Wij zijn de Gezamenlijke Brandweer. Een unieke publiek-private samenwerking tussen de gemeente Rotterdam en ruim zestig bedrijven in het Rotterdamse Havengebied. Wij verzorgen de brandbestrijding en hulpverlening binnen (en geregeld ook buiten) het Rotterdamse Havengebied en werken hierbij nauw samen met de Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond. Ook verzorgen wij de bedrijfsbrandweertaken van de aangesloten bedrijven.

Alle 300+ collega's van de Gezamenlijke Brandweer voelen passie voor en betrokkenheid bij hun werk. Veiligheid, samenwerken, innoveren en flexibiliteit vormen de pijlers van onze kwaliteit en ons succes.

Wat vragen wij

Wij zoeken een enthousiaste nieuwe collega voor de functie van (allround) financieel medewerker. Natuurlijk is het daarbij nodig om het verschil tussen debet en credit te snappen, maar net zo belangrijk is dat er een goede match is tussen jou en onze organisatie en je toekomstige directe collega's. Dat betekent niet dat we "hands-on, geen negen-tot-vijf-mentaliteit, teamspeler" in je sollicitatie verwachten; wél dat je, net als wij, gaat voor kwaliteit, plezier in je werk en trots kunt zijn óp je werk. Voldoe je aan dat profiel, én heb je:

 • HBO werk- en denkniveau
 • een afgeronde financieel-administratieve opleiding;
 • een intrinsieke motivatie om je in te zetten voor de publieke zaak;
 • de ambitie om het verschil te maken, en de organisatie vooruit te helpen door het inbrengen van goede ideeën en verbeteringsvoorstellen

Dan nodigen we van harte uit om op deze vacature te reageren!

Ook als je in de afrondende fase bent van een relevante hbo-opleiding nodigen we uit om te reageren.

Ervaring met AFAS ERP is een pré; ervaring met interne of externe financiële controles is dat ook.
Gezien de functie en het bredere werkveld is het kunnen overleggen van een Verklaring omtrent Gedrag (VOG) een vereiste voor indiensttreding.

Wat bieden wij

Werken bij de Gezamenlijke Brandweer betekent werken in een dynamische omgeving. Je komt te werken bij het bedrijfsonderdeel Bedrijfsvoering met bevlogen collega's. Er is veel ruimte om jezelf te ontwikkelen en de lijnen zijn kort. Daarnaast bieden wij:

 • Een voltijds functie van 36 uur/week (deeltijd is bespreekbaar)
 • Een passend salaris dan hoort bij de functie, en aansluit op jouw profiel en ervaring. Dit salaris bedraagt maximaal € 3.588,- bruto (SK 7) op voltijdsbasis. Definitieve inschaling vindt plaats op basis van ervaring en profielmatch
 • De mogelijkheid tot hybride werken (combinatie van kantoor- en thuiswerk)
 • Gunstige pensioenregeling bij het ABP

Wij volgen de CAR(-UWO) Veiligheidsregio's. Het hiervoor vermelde salaris is op basis van de thans meest recente salaristabel, versie januari 2023. Binnen deze huidige CAO valt verder onder meer:

 • Een individueel keuzebudget ter hoogte van 18,63% van je bruto maandsalaris, welke je naar eigen inzicht kunt gebruiken, bijvoorbeeld als vakantiegeld, financieringsbron voor aanvullende verlofdagen of 'gewoon' als extra salaris. Je kunt jouw individuele keuzebudget ook elke maand laten uitbetalen met je salaris of gedurende het jaar opsparen tot het voor jou goed uitkomt om je spaarpot (gedeeltelijk) uit te laten betalen
 • Ruime bovenwettelijke regeling betaald ouderschapsverlof

Overige zaken

Heb je interesse ga dan snel naar de sollicitatieknop hiernaast of wil je meer informatie over het sollicitatieproces, neem dan contact met ons op via

Voor specifieke vragen over de vacature kun je altijd contact opnemen met , , viaFunctie:financieel medewerker
Startdatum:16-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:3588 – 3588
Uren per week:36 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Openbaar Lichaam Gezamenlijke Brandweer via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Westvoornekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de westvoornekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Westvoorne
 2. Financieel Medewerk(st)er – Financieel Medewerk(st)er Openbaar Lichaam Gezamenlijke Brandweer 16-01-2024

Bekijk ook andere vacatures