Vacature Financieel Controller (jr)

Financieel Controller (jr) in Europoort Rotterdam

Hou jij de meters op je dashboard ook altijd scherp in de gaten?

Ben jij in staat scherpe financiële analyses te maken en krijg jij deze over de bühne? Draai jij daarbij je hand ook niet om voor het uitvoeren van de dagdagelijkse financiële administratieve klussen? En beschik je ook nog eens over een afgeronde financiële HBO-opleiding?

Dan ben jij de nieuwe financiële collega die wij zoeken!

Deze afwisselende functie in een klein financieel team is uitstekend geschikt voor zowel de beginnende alsook de beroepsbeoefenaar met al enkele (of meer) jaren ervaring. Ruimte voor ontwikkeling is er zeker!

Bedrijfsvoering
Wij als Gezamenlijke Brandweer streven ernaar om met vakbekwame collega’s, die trots zijn op hun vakmanschap, een professionele industriële incidentenbestrijdingsorganisatie te zijn die in verbinding staat met onze stakeholders, waarbij veiligheid een centraal thema is. Hierbij is het voor onze organisatie van groot belang continu in staat te zijn om in te spelen op veranderingen. Daarbij is ‘Bedrijfsvoering in control’ een belangrijk onderdeel. Als (jr) Financieel Controller maak je deel uit van het team Financiën en rapporteer je direct aan het Hoofd Bedrijfsvoering.

Taken en verantwoordelijkheden
In deze functie ben je een adviseur voor de organisatie en weet je deze job op de kaart te zetten en routes uit te stippelen. Je geeft zowel gevraagd als ook ongevraagd advies. Naast ondersteuning in de dagelijkse administratie en de periodieke afsluitingen is er veel ruimte voor verbeterinitiatieven op processen, rapportages en systemen.

Je bewaakt de kwaliteit en efficiency van de financieel-administratieve processen, en het is de bedoeling dat je het ERP systeem je goed eigen maakt. Je initieert verbeteringen in de administratieve organisatie en de interne beheersing van (financiële) processen. Daarnaast assisteer je met het opstellen van financiële (maand)rapportages, forecasts en scenario analyses. Tevens bewaak je de budgetten en adviseer je collega's van andere afdelingen op basis van jouw bevindingen.

Richting de toekomst ben je voor de controlerend accountant het primaire aanspreekpunt, en zal je een belangrijke rol gaan spelen in het voorbereiden van de jaarrekeningcontrole. Ook verzorg je diverse aangiftes, waaronder die van de vennootschapsbelasting en aangiftes ten behoeve van het CBS.

Profiel

Je beschikt over een afgeronde HBO opleiding in een financiële richting. Je hebt enkele jaren relevante werkervaring. Je communicatieve en sociale vaardigheden zijn goed. Actuele kennis van Besluit Begroting en Verantwoording provincies en gemeenten (BBV) is een pré.

Het salaris bedraagt maximaal € 4.043,- bruto per maand (indicatieve waardering, SK 8) op basis van een 36-urige werkweek (zowel fulltime alsook parttime werken is bespreekbaar).

Individueel Keuzebudget (IKB) ter hoogte van 18,63% van het bruto maandsalaris, welke je naar eigen inzicht kunt laten uitbetalen of maandelijks verder kunt laten opbouwen.

Tevens kennen wij een hybride vorm van werken, waarbij je in overleg met je leidinggevende kunt afstemmen welke verhouding van kantoor- en thuiswerk het meest functioneel is.

Interesse? Kom dan in ons team!

Stuur een gemotiveerde brief en CV, zodat voor ons duidelijk wordt dat we jou moeten kiezen. Doe dit voor 31 maart 2024.
Heb je interesse, vragen of wil je meer informatie over deze vacature, neem dan contact op met Gerard van Ieperen, Hoofd Bedrijfsvoering, g.vanieperen@gez-brandweer.nl of 088-5110097.Functie:Financieel Controller (Jr)
Startdatum:05-03-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:2829 – 4043
Uren per week:24 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Gezamenlijke Brandweer via s.heij@gez-brandweer.nl of 623026860. Of bezoek hun website https://www.gezamenlijke-brandweer.nl/.

Deel de vacature:

Redactie Westvoornekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de westvoornekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Westvoorne
  2. Financieel Controller (jr) Gezamenlijke Brandweer 05-03-2024

Bekijk ook andere vacatures