Vacature Facilitair medewerker Careyn De Plantage - tijdelijk - Brielle (24 uur per week)

Facilitair medewerker Careyn De Plantage - tijdelijk - Brielle (24 uur per week) in Brielle

Op zoek naar een baan als facilitair medewerker in de zorg?

Voor zorgcentrum Careyn De Plantage zoeken wij een facilitair medewerker voor 4 tot 6 weken!

Wij zoeken per direct een nieuwe collega voor 24 uur per week op maandag, dinsdag en vrijdag.

Werken bij DuoZorg Flexpert

Wij zijn DuoZorg Flexpert, expert in flexbanen. Wij zijn het interne flexbedrijf van Careyn. Wij koppelen zorgmedewerkers (uitzendkrachten en zzp’ers) aan zorgbanen bij Careyn. Samen met de collega’s van Careyn zoeken wij naar oplossingen voor personele knelpunten. We zijn actief in Zuid-Holland en Utrecht met onze vestigingen in Spijkenisse en Utrecht.

Onze zorgmedewerkers kunnen zelf bepalen wanneer, hoeveel en waar zij bij Careyn werken, dit maakt werken bij DuoZorg Flexpert uniek. Door het bieden van flexoplossingen en het volledig benutten van de beschikbaarheid van flexibele zorgmedewerkers zorgen wij voor de juiste match. Met aandacht voor talentontwikkeling, zelfregie, echt luisteren én werkplezier maken wij werken in de zorg nog leuker en bieden wij de ideale zorgbaan!

Waar kom jij te werken?

Je gaat aan de slag in Careyn De Plantage: een gezellig en gemoedelijk zorgcentrum in Brielle. Dicht tegen het historisch stadscentrum aan. Je gaat werken op de facilitaire dienst van het zorgcentrum. Je kunt voor de komende 4 tot 6 weken aan de slag. De afdeling heeft een vacature en door verzuim op deze afdeling is jouw ondersteuning per direct nodig. Na deze 4 tot 6 weken bekijken we samen met jou of je langer kunt ondersteunen of in een ander zorgcentrum bij jou in de buurt aan de slag kunt. De werkdagen voor deze vacature zijn maandag, dinsdag en vrijdag. Je start op maandag om 06.30 uur en werk je tot 15.00 uur en op dinsdag en vrijdag start je om 07.00 uur en werk je tot 15.30 uur.

Wat ga jij doen?

Je ondersteunt 2 verschillende afdelingen die allebei vallen onder de facilitaire dienst.

 • In de ochtenduren en vooral op de maandag moeten er transportkarren met linnen die vanuit de wasserij geleverd worden, verdeeld worden over de zorgafdelingen. De Plantage is een vrij grote locatie met 3 afdelingen dus er worden aardig wat meters gemaakt. De karren kunnen fysiek vrij zwaar zijn. Je gaat deze linnenkarren verdelen over de zorgafdelingen. 
 • Rond het middaguur word jij verwacht in de keuken. Je gaat dan de lunch voorbereiden die vanachter aan balie wordt uitgeserveerd aan de bewoners en collega’s.

Wie ben jij?

 • Jij hebt het diploma op Mbo niveau of bent (zorg)student op een Mbo opleiding. 
 • Jij hebt ervaring als facilitair medewerker of als zorgmedewerker.
 • Jij bent enthousiast, nieuwsgierig, inventief en doortastend.
 • Je bent in staat zwaardere linnenkarren te verplaatsen.
 • Jij bent een teamspeler en kunt ook zelfstandig werken.
 • Je bent woonachtig in de omgeving Brielle.

Waarom kies jij voor ons?

Wij bieden jou een tijdelijke (zorg)baan bij een flexbedrijf dat onderdeel is van Careyn. Jij herkent jezelf in onze kernwaarden: persoonlijk, bewust, nieuwsgierig en positief.

Als DuoZorg Flexpert bieden wij daarnaast de volgende arbeidsvoorwaarden:

 • Een salaris conform de VVT-cao. Je wordt ingeschaald in FWG 20, het bruto uurloon per 1 maart a.s. is minimaal € 14,29 tot maximaal € 17,71. Jouw salaris wordt wekelijks uitbetaald. 
 • Je krijgt een tijdelijke arbeidscontract met de mogelijkheid tot verlenging. 
 • Jij ontvangt 8,33% eindejaarsuitkering.
 • Je ontvangt een reiskostenvergoeding.
 • Jij bouwt pensioenopbouw vanaf je eerste werkdag, zonder eigen bijdrage, dus premievrij voor jou, als je via DuoZorg Flexpert aan de slag gaat.
 • Je ontvangt vakantiegeld én vakantiedagen.

Word jij enthousiast van deze functie? Reageer zo snel mogelijk en wie weet ben jij binnenkort onze nieuwe facilitair medewerker.

Vragen? 

Heb jij vragen of ben jij nieuwsgierig naar onze vacature en wat wij voor elkaar kunnen betekenen? Bel of WhatsApp met Isaura, flexpert via 06 201 19 642 of Yvonne, recruiter via 06 208 38 607. Bellen naar ons kantoor in Spijkenisse via 0181 65 28 55 kan natuurlijk ook.

Solliciteer vandaag nog via deze vacature of neem contact met ons op. Wij ontvangen jouw sollicitatie in ieder geval graag vóór 7 maart.  a.s. Hopelijk spreken we jou snel!

 #parttime #Careyn #facilitairmedewerker #catering #zorg #plezier #Brielle #Plantage #Careyn

 Functie:Facilitair medewerker Careyn De Plantage - tijdelijk - Brielle (24 uur per week)
Startdatum:26-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:2477 – 3070
Uren per week:16 – 24

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met DuoZorg FLEXpert Spijkenisse via i.mirck@careyn.nl of onbekend. Of bezoek hun website https://mijnduozorg.nl/publicjob/details/Mlc3Q0ZhRTE1eEJWcTVUMm4rd2FXUT090?sourceJobBoardInstanceGuid=56036756-d7e3-403d-8a32-dc5cbb9e5677.

Deel de vacature:

Redactie Westvoornekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de westvoornekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Westvoorne
 2. Facilitair medewerker Careyn De Plantage – tijdelijk – Brielle (24 uur per week) DuoZorg FLEXpert Spijkenisse 26-02-2024

Bekijk ook andere vacatures