Vacature Doktersassistente Polikliniek Kaakchirurgie

Doktersassistente Polikliniek Kaakchirurgie in Rozenburg Nh

Rechten en plichten

  • Huisregels
Over SMC
  • Bestuur

24-32 uur uur | MBO | Paramedisch | SMC

Kun jij jezelf omschrijven als een doener, initiatiefnemer en een sociaal persoon? Heb jij hart voor jouw vakgebied en zijn plannen en organiseren jou op het lijf geschreven? Dan hopen wij dat jij ons op de polikliniek Kaakchirurgie met jouw talenten komt versterken!

Wat ga je doen?
Als doktersassistente is iedere werkdag anders. Jij bent het aanspreekpunt voor de patiënt en tegelijkertijd de rechterhand van de arts. Een echte verbinder dus! Zo ben je onmisbaar in de spreekkamers, maar ook administratieve taken kunnen we met een gerust hart aan jou overlaten. Jij bereid en begeleid spreekuren, staat de patiënt te woord aan de telefoon, je maakt afspraken en je voert administratieve handelingen uit. Je zorgt ervoor dat de patiënt zich welkom voelt en alles duidelijk en goed geregeld is voor en tijdens het bezoek. Met jouw persoonlijke aandacht zorg je ervoor dat de patiënt met een goed gevoel naar huis gaat. Daarnaast zorg jij dat de voorraad hulpmiddelen altijd op peil is.

Als doktersassistente op de polikliniek Kaakchirurgie bestaat een groot deel van je werkzaamheden uit het voorbereiden van het spreekuur en de verrichtingen en het assisteren van de kaakchirurg bij de behandeling en het maken van foto's Ben jij dé energieke en gedreven doktersassistente die de patiënt centraal zet? Dan gaan wij graag met je in gesprek!

Samen een team
Op dit moment bestaat het team op de poli uit 7 zeer gedreven, deskundige en enthousiaste collega's. In verband met het vertrek van collega's zijn wij op zoek naar versterking!

Wat krijg je van ons? - Jij wordt onze nieuwe collega voor in ieder geval één jaar; klikt het in dit jaar? Dan bieden we je opvolgend graag een vaste aanstelling bij onze organisatie. - Een maandsalaris, conform functiegroep 35 van de cao ziekenhuizen, en alle overige arbeidsvoorwaarden zoals die staan in de CAO Ziekenhuizen. Extra leuk: in juni 2024 stijgen de lonen in de CAO Ziekenhuizen met 5%. - Extra arbeidsvoorwaarden speciaal voor onze collega's:- Collectieve zorgverzekering - Hoge korting op fiets, tablet, telefoon en/of laptop - Korting op de sportschool - Gratis trainingen van GoodHabitz - Wekelijks vers fruit voor al onze collega's

Wat neem je mee? - Je bent in het bezit van het diploma doktersassistente of tandartsassistente. - Je hebt kennis van de medische terminologie. - Je kunt makkelijk en snel switchen tussen verschillende werkzaamheden. - Je bent sociaal vaardig en werkt graag in teamverband, maar zelfstandig werken is voor jou ook geen probleem! - Je bent gastvrij en betrokken bij onze patiënten. - Je werkt nauwkeurig en je kunt goed omgaan met een portie stress. - Je bent een doener en een initiatiefnemer. Daarnaast heb je een professionele en flexibele werkhouding.

Samen zijn we SMC
Spijkenisse Medisch Centrum is een bijzonder ziekenhuis. Als klein ziekenhuis kennen we elkaar en weten we elkaar snel te vinden. We zíjn en voelen ons samen Spijkenisse Medisch Centrum.

Van maandag t/m vrijdag kunnen patiënten bij ons terecht voor laag complexe medisch specialistische basiszorg. We bieden planbare operaties, behandelingen en ingrepen voor meer dan 20 specialismen. Al onze medisch specialisten werken bij ons maar óók in het Maasstad Ziekenhuis of Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis. Als een patiënt met spoed zorg nodig heeft dan kan diegene terecht op het Spoedplein Spijkenisse. Het spoedplein is 7 dagen per week open van 07.00 - 22.00 uur. Op het Spoedplein werkt de spoedpoli van het ziekenhuis samen met de huisartsenpost. Op deze manier zorgen we samen voor de juiste zorg op de juiste plaats.

Hoe word jij onze nieuwe collega?
1. Jij bent enthousiast over de vacature en solliciteert voor deze functie;
2. We laten je zo snel mogelijk weten of wij jou uitnodigen voor een gesprek;
3. Yes! We gaan we in gesprek. We maken kennis met elkaar en als we beiden enthousiast zijn, kan een tweede gesprek worden gepland of organiseren we een meeloopmoment. In een aantal gevallen volgt na één gesprek al de vervolgstap;
4. Zien we samen de toekomst binnen SMC? Dan word je uitgenodigd voor een arbeidsvoorwaardengesprek. Ten behoeve van jouw indiensttreding lever je diverse documenten aan zoals diploma's of BIG registratie en vragen wij een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG);
5. Werk je veel met patiënten, dan vragen wij bepaalde vaccinaties, welke gerelateerd aan de functie een verplicht karakter hebben. Dit doen we om te voorkomen dat onze collega's bij het uitoefenen van hun beroep een infectie oplopen en/ of andere medewerkers of patiënten besmetten .
6. Gefeliciteerd!


Neem dan contact op met , , via: . Zij beantwoordt je vragen graag!Functie:doktersassistent polikliniek kaakchirurgie
Startdatum:18-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:24 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Spijkenisse Medisch Centrum via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Westvoornekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de westvoornekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures westvoorne
  2. Doktersassistente Polikliniek Kaakchirurgie Spijkenisse Medisch Centrum 18-05-2024

Bekijk ook andere vacatures