Vacature Pedagogisch Medewerker BSO

Pedagogisch Medewerker BSO in Brielle

Logo Humankind

Wij -hecht, professioneel en bevlogen team- zoeken een enthousiaste collega

Pedagogisch medewerker BSO 18-25 uur in Brielle

Brielle

Parttime - 18 tot 25 uur

Een krentenbrood bakken, breien in rood, groen en blauw, verstoppertje spelen in het donker. Of leren toneelspelen met een echte acteur. Wat gaan we vandaag doen? Doordat kinderen bij buitenschoolse opvang Roezemoez meedenken, -doen en -beslissen over de activiteiten, maken ze hun eigen BSO. De locatie is een 4 t/m 6 jaar locatie. De deuren tussen de BSO lokalen kunnen open, hierdoor kunnen kinderen van alle groepen met elkaar verbinden en spelen. In de grote hal staat een grote keuken waarin regelmatig gekookt en gebakken wordt met de kinderen. Bij ons kan en mag veel. Want BSO-tijd is vrije tijd. Lijkt het je leuk om bij een BSO te werken waarin kinderen en collega's de verbinding opzoeken met elkaar? Lees dan snel verder!

Zo ben jij. Van nature.

• Enthousiast en energiek.
• Groot hart voor kinderen, en zij voor jou.
• Iemand die moeiteloos activiteiten organiseert.
• Je hebt plezier in je werk en vindt samendoen en meedoen belangrijk.
• Een doorzetter, met een kwalificerende opleiding afgerond op minimaal MBO niveau.
• Of je volgt een kwalificerende HBO- of WO-studie om te kunnen werken in de kinderopvang. Check jouw studie hier https://www.kinderopvang-werkt.nl/diplomacheck-kinderopvang .
• Voldoet jouw diploma (net) niet of niet meer? Ook dan komen we graag met je in contact via https://www.humankind.nl/zijinstroom .

Aangenaam. Wij zijn Humankind.

Wij zijn vernieuwers met een droom. Een kind dat opgroeit tot een krachtige volwassene, maakt onze wereld mooier. Daarom hebben we maar één doel: optimale groei en bloei van ieder kind. Jij kunt ons daarbij helpen. Met jouw passie, jouw inzichten en jouw hart voor kinderen. Want JijTelt!

Wij bieden jou

Waardevol werk bij een organisatie die staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid, veerkracht en vindingrijkheid. Werken bij Humankind betekent betekenisvol werk bij een maatschappelijke aanbieder van kinderopvang. Wij hebben heel wat voor je in huis:
• Contracturen in overleg, tot maximaal 25 uur per week. Vast of flexibel. Wat past bij jou?
• Een mooi salaris. Volgens de CAO kinderopvang schaal 6 tussen € 2.539,- en € 3.489,- bruto per maand bij een 36-urige werkweek.
• Volop ontwikkelmogelijkheden, in je vak én als mens met onze (online) trainingen en programma's om jouw talent verder te ontdekken en ontwikkelen. Bijvoorbeeld met het aanbod van kenniskringen en een landelijke studiedag.
• Een gedegen en vooral leuk inwerkprogramma. Met onder andere een super toffe Hartelijk Welkomdag om jou als nieuwe collega welkom te heten binnen onze organisatie.
• Eindejaarsuitkering (3%) en een nette reiskostenvergoeding.
• Toegang tot je eigen JijTelt-shop, waar je met jouw punten de keuze hebt uit allerlei handige of mooie verwennerijen.
En de allerleukste collega's!


Jij telt!

We leren je graag kennen. Want jouw talent telt! Waar krijg jij energie van, waar ben je goed in en wat zijn je (werk)wensen en ambities? Dat bespreken we graag.

Heb je vragen? Bel op . Je kunt reageren tot 30 juni 2024.

Jij Telt! Samantha

"Waar ik heel erg blij van wordt binnen Humankind en ervoor zorgt dat ik echt graag naar mijn werk ga, is het stukje bewegen en stukje sport en het zien groeien van de kinderen. Ik werk al 17 jaar binnen Humankind. Ik ben begonnen als stagiaire, daarna ben ik doorgegroeid naar pedagogisch medewerker op de werkvloer. En vanuit daar ben ik doorgerold in het stukje sport en spel".Functie:pedagogisch medewerker bso
Startdatum:23-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2539 – 3489
Uren per week:18 – 25

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Humankind via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Westvoornekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de westvoornekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures westvoorne
  2. Pedagogisch Medewerker BSO Humankind 23-05-2024

Bekijk ook andere vacatures