Vacature Customer Care Representative

Customer Care Representative in Maasdijk

Customer Care representative

Ligt jouw hart bij de customer service en de transportsector? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij zoeken versterking op onze customer service afdeling in zowel Nieuwe-Tonge als Maasdijk. Je bent onderdeel van het team van customer service medewerkers, die gezamenlijk hard werken om de diverse producten op tijd bij de klant te krijgen in Europa of het Verenigd Koninkrijk.

Je noteert en verwerkt alle binnenkomende orders en bestellingen en je zorgt voor de gehele administratieve verwerking, inclusief de controle van facturen. Je maakt afspraken met klanten over leveringen en laadmomenten en je zorgt ervoor dat de orders traceerbaar zijn. Je bent de schakel tussen de klant, planning en de organisatie. Alles om de customer journey zo efficiënt en effectief mogelijk te maken en de klanttevredenheid hoog te houden.

Mogelijkheden tot uitbreiding van service bij bestaande klanten signaleer je, maakt hiervoor voorstellen en je voert deze uit.

Bij DLG wordt veel gelachen en hard gewerkt dus zoeken wij iemand met een gezonde dosis humor. Ons customer service team bestaat uit diverse leuke en zelfstandige collega's, die uitkijken naar een nieuwe en motiverende collega. Kom jij ons team versterken?

We zoeken iemand die:

 • Een zelfstarter is en zelfstandig een netwerk binnen en buiten het bedrijf opbouwt;

 • Het leuk vindt om samen te werken met klanten, customer service medewerkers en onze gewaardeerde collega's van de planning;

 • Ervaring heeft in de logistieke branche;
 • Resultaatgericht is;
 • Een flinke commerciële drive heeft en goed de balans weet te vinden tussen het belang van de klanten het belang van DLG;
 • Goed kan communiceren, zowel mondeling als schriftelijk, ook in het Engels;
 • Beschikbaar is voor minimaal 32 uur per week;
 • Kennis van een taal zoals Frans, Duits of Spaans is een pré!

Heb je interesse gekregen en wil je deel uitmaken van een enthousiast team? Neem dan contact met ons op. Solliciteer direct of neem voor verdere vragen contact op met HR via jobs@dlg- logistics.com .

Wat bieden wij jou?

Ook jij ontvangt uiteraard een prima salaris als je onderdeel wordt van Team DLG. De functie is ingeschaald in schaal 6 van ons loongebouw (salarismaximum van € 3.451,- bruto per 4 weken, op basis van 40 uur).


Wat kan je verder verwachten als je bij ons komt werken?

 • We bieden een mooie reiskosten- en pensioenregeling.
 • Je krijgt 24 vakantiedagen en 3,5 ADV dag (FT).
 • Je komt te werken in een prachtig, gloednieuw kantoor.
 • Verder bieden we een leasefietsregeling voor de vitaliteit.
 • Er liggen genoeg kansen om je te ontwikkelen bij DLG, het is aan jou om die te grijpen! Incidenteel thuiswerken behoort tot de mogelijkheden.
 • En tot slot, we bieden je een informele werksfeer met gezellige collega's!

DLG heeft veel verschillende takken van (trans)sport. Vervoer van AGF naar het Verenigd Koninkrijk, van en naar de Rotterdamse en Antwerpse haven met de afdeling Zeecontainervervoer of met bevroren levensmiddelen Europa in. Binnen al deze afdelingen wordt elke dag een topprestatie geleverd.

Wij zijn op zoek naar nieuwe collega's die een teamprestatie willen leveren. Een collega waar wij op kunnen rekenen. Wil jij deel uit maken van #TeamDLG ? En wil jij elk kwartaal ons mooie magazine DailyNews op jouw deurmat ontvangen, of trots onze bedrijfskleding dragen?

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met jou op!

Werving & selectiebureau, consultancy en/of detacheringsbureau?

Ondanks dat we jullie interesse op prijs stellen, willen wij onze vacature middels eigen werving invullen, of hebben wij het expliciet vermeld als er sprake is van exclusiviteit. Mochten er toch ongevraagde profielen aan DLG worden aangeboden, zullen wij deze als directe sollicitaties behandelen.

Dienstverband

Parttime / Fulltime

Standplaats

Maasdijk / Nieuwe-Tonge

Opleiding

MBOFunctie:customer care representative
Startdatum:11-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:3451 – 3451
Uren per week:32 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Daily Logistics Group via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Westvoornekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de westvoornekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures westvoorne
 2. Customer Care Representative Daily Logistics Group 11-05-2024

Bekijk ook andere vacatures