Vacature Cassiere Weekend

Cassiere Weekend in s-Gravenzande

Vandaag geopend van 09:30 t/m 17:30

Cassiere weekend m/v

Ben jij een fan van groen en beschikbaar in weekenden en op feestdagen? De CarltonTuincentrum zoekt enthousiaste scholieren of oproepkrachten vanaf 16 jaar voor de kassa en diverse andere werkzaamheden. Jij hebt een representatieve en klantvriendelijke uitstraling, bent nauwkeurig en beschikbaar in het weekend, feestdagen en eventuele koopavonden.

Zo ziet jouw dag eruit bij De Carlton:

Je verwerkt kassatransacties op de juiste manier, bent behulpzaam voor onze klanten en pakt producten uit. Bovendien kun je extra werken tijdens onze piekperiodes, voorjaar en kerst. Je werkt zowel in teamverband als zelfstandig en ontvangt een leuke vergoeding volgens de retail standaard.

Dit zijn wij:

De Carlton Tuincentrum is een familiebedrijf dat bekend staat om de fijne sfeer onder collega's. Bij ons in 's Gravenzande is groen 'not just a colour, it's a state of mind'.

Interesse in deze functie?

Wilt u reageren op deze vacature? Vul het formulier in en de gegevens zullen naar het tuincentrum worden gestuurd.Functie:weekend cassiere
Startdatum:29-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met De Carlton Tuincentrum via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Westvoornekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de westvoornekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures westvoorne
  2. Cassiere Weekend De Carlton Tuincentrum 29-05-2024

Bekijk ook andere vacatures