Vacature Afwastopper

Afwastopper in Brielle

Chez Andre is op zoek naar handjes!

Op basis van fulltime óf parttime en niet onbelangrijk… de avonden ben je lekker vrij! Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Stuur dan een e-mail naar .

Wij zijn op zoek naar hulp voor in de:

  • Keuken, kok m/v
  • Bediening m/v
  • Spoelkeuken bediening m/v

Stressbestendige kok, we zoeken jou!

Wij zijn op zoek naar een kok (m/v) die ons wil versterken. Als kok bij Chez Andre zorg je tijdens de lunch voor de lekkerste gerechten en ben je niet onder de indruk van een beetje stress. Niet onbelangrijk: de avonden ben je lekker vrij! Nieuwsgierig geworden? Mail naar voor meer informatie.

Keukenhulp

Chez Andre zoekt een keukenhulp! Als keukenhulp assisteer je onze kok en het andere keukenpersoneel bij het bereiden van gerechten en ben je daarnaast verantwoordelijk voor een ordelijke en schone keuken. Geen ervaring? Geen probleem, we leren je graag alles! Mail naar voor meer informatie.

Terraskoning(in) gezocht!

Is het voor jou geen uitdaging om met volle dienbladen probleemloos tussen tafels te manoeuvreren? Dan is Chez Andre op zoek naar jou! Voor de bediening zoeken wij nieuwe collega's. Tijdens de zomermaanden barst ons terras van de gezelligheid, dus een leuke plek om te werken! Mail voor meer informatie naar .

Afwastopper gezocht…

…want zonder jou zijn we nergens! Jij bent verantwoordelijk voor schoon bestek, servies en schone pannen. Je vindt het fijn om achter de schermen keihard te knallen. Jij bent een belangrijke schakel die er mede voor zorgt dat het restaurant als een geoliede machine loopt. Mail voor meer informatie naar .
Functie:afwastopper
Startdatum:17-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Croissanterie Chez Andre via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Westvoornekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de westvoornekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Westvoorne
  2. Afwastopper Croissanterie Chez Andre 17-02-2024

Bekijk ook andere vacatures