Vacature (Junior) Aluminium Lasser

(Junior) Aluminium Lasser in De Lier

Kom werken bij OlsthoorN!

2

(Junior) Aluminium lasser

Zoek je een uitdaging als (junior) aluminium lasser in een omgeving waar je kan leren en groeien? En voel je je thuis in een informeel team met enthousiaste collega's en korte lijnen?

Bij Olsthoorn start jouw werkdag...

Werkplaatsmedewerker

Als werkplaatsmedewerker steek je graag de handen uit de mouwen! Je houdt je onder andere bezig met het controleren, klaarzetten, schoon- maken, uitzoeken en bewerken van het diverse kassenbouw materiaal.

Sloopmedewerker

Wij zijn op zoek naar gedreven (nog naar schoolgaande) sloopmedewerkers die affiniteit hebben met kassenbouw en kassensloop en het werken met machines wel zien zitten! Dit kan zowel fulltime als parttime. Bij Olsthoorn leer je...

Building for generations!

Olsthoorn Greenhouse Projects houdt zich al generaties lang bezig met het slopen en het bouwen van gebruikte en nieuwe kassen. Met een technisch team wat zorgt voor de juiste werkvoorbereiding, een productieteam in de eigen werkplaats en een vast sloopteam op locatie, zorgen we voor een duurzame sloop of bouw van kassen. Door de constante groei van het bedrijf investeren we continu in het nieuwste materieel, professionele vakmensen, goede materialen en een uitgebreide werkplaats met opslagterrein. Dit samen met ruim 40 jaar ervaring, zorgt ervoor dat wij alle bouw- en sloopprojecten persoonlijk, vakkundig en efficiënt uitvoeren.

Ben je gemotiveerd om aan de slag te gaan? Stuur dan je sollicitatie, voorzien van CV en motivatie naar .Functie:aluminium lasser
Startdatum:18-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Olsthoorn via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Westvoornekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de westvoornekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures westvoorne
  2. (Junior) Aluminium Lasser Olsthoorn 18-05-2024

Bekijk ook andere vacatures